Jedna od najboljih ponuda za Bijeljinu i Semberiju

12.06.2024. - Društvo

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da podržava prijedlog Gradskog odbora SNSD-a da ljekar Mikajlo Lazić bude kandidat za gradonačelnika Bijeljine na lokalnim izborima u oktobru.

Dodiki je istakao da će to Gradski odbor SNSD-a utvrditi i proglasiti u ponedjeljak, 17. juna.

On je rekao novinarima na Rači da Lazić ima njegovu potpunu podršku i da vjeruje da je to jedna od najboljih mogućih ponuda koje bi Semberija i Bijeljina mogli da imaju “nakon ovog vremena koje je bilo kakvo je bilo”.

DODIK: SNSD OKUPLJA KOALICIONE PARTNERE – U 99 ODSTO OPŠTINA ĆEMO ZAJEDNIČKI NASTUPATI OKO NAŠIH KANDIDATA

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je da SNSD ostaje stabilna politička stranka koja okuplja koalicione političke partije i da vjeruje da će u 99 odsto opština u Republici Srpskoj koalicija zajednički nastupati oko njihovih kandidata.

Dodik je rekao da je veoma zahvalan partnerima za saradnju i nastaviće s njima da sarađuje.

On je ocijenio kao obične političke promjene prelaske u SNSD nekih članova koalicionih stranaka, ali da to mediji proprate na pompezan način.

“Te stvari ne mogu da utiču na koalicioni odnos, koji će biti zadržan na republičkom nivou”, rekao je Dodik novinarima na Rači.

On je istakao da SNSD neće imati ništa protiv da neki od koalicionih partnera imaju svoje kandidata, ali će SNSD će imati u svakoj opštini svog kandidata.

Izvor: Bl portal