Kupovala 100 krastavaca sedmično pa dobila zabranu

01.11.2023. - Zanimljivosti

Priča o ženi koja je svake nedjelje kupovala 100 krastavaca, izazvala je veliko interesovanje na mrežama. Većinu je interesovalo šta, aman, radi s njima, a bilo je i onih koje je zanimalo koliko para daje na tu kupovinu, a onda joj i zvanično rečeno da pretjeruje.

krastavci13.jpeg

Liza Ferns (49) iz engleskog grada Kirbi našla se u medijskoj žiži početkom ove godine kao žena koja je svake nedjelje kupovala 100 krastavaca u poznatom trgovinskom lancu, a onda joj je rečeno da to više ne može da radi.

Majka dvoje djece kazala je lokalnim medijima da joj je prišao šef prodavnice i “zabranio” da kupi krastavce.

“Svake nedjelje, već tri godine dolazim u prodavnicu u 10 ujutru, jer mi trebaju svježi krastavci. Menadžer je istrčao sa zadnje strane, rekao da kupujem previše voća i povrća, i da tako ne može”, svojevremeno je ispričala. 

Ona se požalila da je morala da obiđe još tri različite prodavnice kako bi nabavila krastavce, prenio je Dejli star.

Liza koristi popularno povrće za pravljenje sokova za detoksikaciju koje prodaje. Otkrila je da svake nedjelje troši šezdesetak evra na kupovinu. 

“Ljudi me obično čudno gledaju i vjerovatno se pitaju ‘šta radiš’”, dodala je.

Pošto je Lizina priča osvanula u medijima oglasio se i predstavnik trgovinskog lanca, koji je istakao da nisu veletrgovina.

“Kao supermarket želimo da osiguramo da svi kupci imaju pristup proizvodima koji su im potrebni, i stoga, nažalost, nismo u mogućnosti da olakšamo kupovinu na veliko”, naveli su iz trgovačkog lanca.