Sutra je pun mjesec:Mitovi i promjene koje se vezuju za ovaj fenomen

13.06.2022.

Ružičasti pun Mjesec koji nas očekuje 14. juna, događa se kada su božuri u punom cvijetu i sazrijevaju jagode. Biće veliki, obiman, kao magični medaljon.

Uticaj punog Mjeseca počeće 12. juna. Uzlet energije, bura emocija, želja da se nešto uradi, da se negde potrči i komunicira mnoge obuzimaju. Ovaj pun Mjesec će podići naše energetske baterije na maksimum.

Poseban uticaj osjetiće kreativni ljudi i oni koji su dugo skrivali svoje talente. Tako da će biti primamljivo iznutra stvoriti nešto drugačije. Nemojte ignorisati signale sudbine, delujte! Sada je najpovoljniji period za neobične prilike i poduhvate.

Najvažnije je da ne djelujete ishitreno: skicirajte plan (čak i mentalni), analizirajte, zapamtite sam taj osjećaj uzdizanja i želje za stvaranjem, a zatim ga postepeno oživite. Korak po korak, a ne besmisleno. 14. jun je dan neverovatnih mogućnosti, neverovatnih poznanstava, koji donosi uspjeh i cvjetaju rezultate zanimljivih ideja.

Uzmite sve svoje ideje kao veliki pupoljak božura. U početku će biti slabašna, ali kasnije raste, jača i procvjeta. Sve što ste nekada planirali, urodiće plodom.

Za žene je posebno važno da u ovom periodu i do kraja mjeseca pojačaju svoju energiju i vjeruju intuiciji. Važno je sputavati bijes, agresiju i toksične emocije. Umjesto toga, prihvatite nježnost i mekoću, poput cvijeta božura. Probudite unutrašnju svjetlost u sebi!

Da budete u harmoniji i ne doživite nepotreban stres, umijete da napravite jasan izbor, predvidite budućnost i analizirate korake. Budite kreativni, probajte nešto novo, pokažite se svetu. Procvjetajte i raširite svoje pozitivne misli i ideje.

Ispunite sebe pozitivnom energijom i podsjetite se zašto je važno da i dalje vjerujete ljudima. Oprostite sebi za sve što nije uspelo. Oslobodite se viška tereta. Samo prihvatite ono što se dešava, neke promene možda deluju strašno, ali vremenom su pravio blagoslovi.

Zaobiđite ljude koji su pod uticajem Meseca na takav način da nastoje da izazovu sukob, skandal ili da vam ukradu energiju.

Šta treba da uradite 14. juna za sreću i uspjeh:
Dobro je rano ujutro 14. juna nakon buđenja mentalno postaviti pitanje o nekoj važnoj stvari ili ideji Mesecu. Kreirajte svoju nameru, izložite ideju – danas svakako možete dobiti kreativno i dobro rešenje. Ovog dana će vam svakako pasti na pamet super misao sa najboljim rešenjem!

Ovaj pun Mjesec je dobar ako postanete kreativni, bacite nepotrebne stvari i nagomilano smeće, napravite plan za dalje akcije, provedete vreme pored ljubaznih i iskrenih ljudi, obavite neke poslove po kući ili na poslu, posvetite se hobiju, očistite dom, divite se Mjesecu. Ovo je dobar dan da u dom unesete buket božura, jedete jagode, slušate muziku i vizualizujete.

A šta ne treba raditi za vreme punog Meseca:
Tokom ovog perioda, povoljno je odvojiti se od loših navika i uvesti nešto korisno u život. Ne kupujte skupe stvari, ne prepuštajte se impulsima, ne pozajmljujte, ne pretvarajte se u tračeve ili manipulatore, ne bacajte otpad u prirodi, ne radite ništa važno na dan punog meseca sastanak sa partnerima, šišanje i farbanje kose, otpuštanje itd.)

Pokušajte da dane pre punog Meseca i sam dan provedete na način koji vam se zaista dopada: dovoljno spavajte, smejte se, jedite ukusno i zdravo, krećite se, udišite svež vazduh, uživajte u omiljenim aktivnostima i komunicirajte sa pozitivnim ljudima, uhvatite sve interesantne misli mrežom, primetite nove stvari oko sebe, uživajte u svakom trenutku, ne zapušite glavu strahom i negativnom energijom, trošite energiju samo na dobro.

 

izvor:Aloonline/FOTO: Pixabay