“Realnost u ovom trenutku, prosto ne vidim da je moglo bolje”

17.11.2023. - Sport

Selektor BiH, Savo Milošević komentarisao je večerašnji poraz od Luksemburga.

Responsive image

„Nemamo nivo trke za ovaj nivo takmičenja. To je onako u jednoj u rečenici odgovor, ako moram dati u jednoj rečenici odgovor. Na ovom nivou sa ovakvim ekipama je teško pričati o bilo čemu drugom, ako nema toga. Iz toga proizilazi duži niz problema, koji zahtjeva duži niz odgovora. Loša koncentracija i reakcija su takođe problem. Jedna realnost u ovom momentu, prosto ne vidim da je moglo bolje kada nema te prve stvari potrebne u fudbalu. U modernom fudbalu je nemoguće visok nivo trke i visok intenzitet, a bez te dvije stvari je jako teško“, rekao je Milošević.

Na pitanje da li je koji fudbaler zadovoljio večeras, Milošević je rekao:

„Ne mogu da ne pohvalim Tabakovića i Hajradinovića, vidjela se borba i želja, barem je to pozitivno. Hajradinović je pokazao trku i brzinu i nametnuo se za nešto više u utakmicama koje dolaze.“

Milošević je nakon toga govorio i o utakmici sa Slovačkom, koja se igra u nedjelju na Bilinom polju.

„Promijenićemo dosta igrača, znamo iz iskustva da je igranje u tri dana komplikovano, a pogotovo za ovu ekipu. Biće dosta novih igrača u prvih 11, da dobijemo svježinu za novu utakmicu sa momcima koji su odmorniji i koji nisu igrali večeras“, zaključio je vidno razočarani Milošević.

Izvor: Mondo