Iz Indije doletio pravo u Melburn, samo zbog Đokovića! (Foto)

24.01.2024. - Sport

Susret je protekao vrlo prijateljski, a ovaj guru je bio čak i u Beogradu.

Responsive image

Istakao je koliko su svi uspjesi srpskog tenisera nevjerovatni, a ovaj Indijac koji je boravio i u Beogradu i tom prilikom se upoznao sa Novakovom suprugom Jelenom Đoković.

“Prelijepo druženje sa Novakom Đokovićem. Ostati više od dvije decenije na vrhuncu svojih mogućnosti na nevjerovatno u nevejrovatno kompetitivnom teniskom sportu je izvanredno. Vaša posvećenost i razumijevanje tijela i uma predstavljaju izvanredan primjer za druge koji to mogu da prate. Sve najbolje u predstojećim mečevima”, napisao je Sadguru, na šta mu je Novak odgovorio: “Hvala ti Sadguru za posjetu i što si gledao moj meč.”

Sadguru je rođen 1957. godine u Indiji i sada vodi svoju Iša Fondaciju sa sjedištem u Koimbatoreu. Ovu fondaciju je osnovao 1992. godine i ona se bavi vođenjem spiritualnog, obrazovnog i joga centra. Autor je mnogih knjiga, a na slici se moglo vidjeti da je jednu od njih poklonio svom očigledno omiljenom teniseru.

Osim jogom i spiritualnim praksama Sadguru se bavi borbom za očuvanje životne sredine. Najmlađe je od petoro djece iz srednjeklasne indijske porodice.

Izvor: Mondo