Borac u Konjicu izjednačio klupski rekord

26.11.2023. - Sport

Fudbaleri Borca pobjedmom protiv Igmana u Konjicu uvezali su četrnaestu utakmicu bez poraza i time su izjednačili klupski rekord iz 2009. i 2021. godine.

fudbal

“Odigrali smo hrabru utakmicu na veoma teškom terenu za igru. Pobijedila je ekipa koja je pokazala veći karakter i smatram da smo ponovo pokazali da smo borbena ekipa koja igra odlično i na strani. Ovo je veoma važna pobjeda za nas i svi znamo koliko je Konjic teško gostovanje. Nastavili smo u istom ritmu i važno je da nam se niko ne približava na tabeli. Želim da pohvalim sve svoje saigrače i stručni štab. Svi smo dali svoj maksimum za trijumf“ rekao je fudbaler Borca Maks Juraj Ćelić.

Za Borčeve fudbalere nema predaha. Već u srijedu čeka ih duel sa ekipom Radnika iz Hadžića u Kupu BiH.

“Preostaje nam da se dobro oporavimo i da potpuno spremni dočekamo i tu utakmicu. Naša ekipa ima veliku širinu u rosteru tako da svi mogu da odgovore na novi izazov. Nastavljamo u istom ritmu. Kup nam je veoma bitan i jedan je od prioriteta ove sezone. Svi znamo da je naš cilj „dupla kruna“ i tako ćemo da se postavimo. Favoriti smo i želimo pobjedu“, rekao je Ćelić.

Nakon 15 premijerligaških rundi fudbaleri Borca su na prvom mjestu tabele M:tel Premijer lige BiH sa 36 osvojenih bodova, prenose Nezavisne.

Izvor: Nezavisne / Autor: Vedran Radenović