Vježbanje je puno lakše, osjećaj je kao da lebdite

08.12.2023. - Sport

“Kangoo Jumps” predstavlja uzbudljiv način vježbanja, intenzivan i visoko motivacijski trening koji pokreće cijelo tijelo, povećava izdržljivost i tonus mišića, ali i pozitivno utiče na kardiovaskularni sistem.

 

Zašto Kangoo Jumps?

Jedan “Kangoo Jumps” čas od 60 minuta predstavlja fantastičan kardio trening koji kombinuje ples, muziku i vježbanje. Što je najvažnije – za ovu aktivnost nije neophodno nikakvo prethodno iskustvo, već samo volja i želja za postizanjem zacrtanih ciljeva.

Ono što je posebno zanimljivo jest da su “Kangoo Jumps” odskočne čizme sigurne i ublažavaju udarce na koljena i zglobove pri trčanju i vježbanju. Pružaju stabilnost, lako se upotrebljavaju, a mogu ih koristiti ljudi koji imaju problema s raznim sportskim povredama, ali i oni zdravi kojima se skakutanje čini kao zabavan način vježbanja.

Zanimljivo je što ih mogu koristiti svi uzrasti, od šest do devedeset godina, bez obzira na zdravstveno stanje i fizičku spremnost.

Ukoliko želite biti dio Kangoo Jumps tima prijaviti se možete na broj 065-811-207, Instagram profil https://instagram.com/kangoo_power_by_vera?igshid=YTQwZjQ0NmI0OA== i

Facebook profi lhttps://www.facebook.com/vera.vujnovic.54?mibextid=kFxxJD .

Bijeljina.com