Zodijak otkriva kakav će on biti muž: Evo ko je najbolji, a od koga treba da bježite glavom bez obzira

20.09.2022.
Stručnjakinja za horoskop, Silvija Smit rangirala je muževe, , prema horoskopskim znakovima.

Rak

U srcu većine brakova je ljubav i emocionalna predanost, a Rak će uvijek tražiti emocionalnu podršku i povezanost od supružnika. Zbog toga je on na prvom mjestu kao najbolji muž. Rakovi kao bračni partneri su osjetljivi, brižni, otporni i snažni ljubavnici u krevetu – savršen materijal za muža.

Vaga

Razborit, ljubazan muž s velikim srcem zvuči kao muž vrhunskog kvaliteta. Ako je vaš muž Vaga, imate sreće jer je uvijek tu za vas kada je ljubav u pitanju. Vage se zaista trude da poboljšaju bračni život i odnose se s ljubavlju prema svima oko sebe.

Škorpija

Škorpija može izgraditi emocionalne veze jednako dobro kao što može da ih sruše. Ipak, ostanete li na “pravoj” strani kod Škorpije, otkrićete osobine koje kao da su stvorene da bude savršen materijal za muža. Oni su lojalni, predani, podržavaju vas, štite i nesebični su na način na koji to nije nijedan drugi znak.

Jarac

Jarčevima se često zamjera da su previše praktični i realistični. Međutim, to su dvije nevjerovatne vrline koje pružaju temelj za čvrst, održiv i stabilan brak. Oni ne uzimaju obvezu zdravo za gotovo, a ako vam se obvežu, pomjeriće nebo i zemlju za partnera, piše Marriage. Oni često kriju vlastite emocije, koje ne dijele baš sa svima. Nakon što stupite u odnos s Jarcem i oni shvate da mogu da vam vjeruju, počećete da uviđaju zašto su na listi najboljih muževa prema horoskopskom znaku.

Riba

Muž Riba je dobar ulov. Kreativni su, emotivni i učiniće sve što je potrebno da stvore mirnu atmosferu u domu i braku. Takođe će biti fantastični roditelji puni ljubavi i njege. Međutim, oni povremeno mogu izgubiti osjećaj za realnost, što je jedini razlog zašto su zauzele peto mjesto na listi najboljih muževa.

Bik

Većina Bikova uživa u mirnom kućnom okruženju i vole luksuz i udobnost, tako da ćete sigurno izgraditi stabilan i udoban život s mužem Bikom. On će biti emocionalno prisutan, iako ćete možda morati malo da ga uputite u to područje. To je ipak investicija koja stvara savršenog muža.

Lav

Oni mogu biti izuzetno privrženi i predani svojoj ženi, domu i porodici, što je veliki plus ako imate muža Lava. Biti u braku s Lavom je poput pripitomljavanja jednog, oni su puni ljubavi, predani i dragi, ali se ne suzdržavaju kad ih nešto iznervira.

Djevica

Djevice će se rado skrasiti, ali to ne znači da će im uvijek biti najprijatnije. One su odane i predane ženi, porodici i obavezama, što ih čini pravim ulovom.

Blizanac

S Blizancima nikada nije dosadno. Njima je potrebna stimulacija koja stvara srećan i zabavan brak. Emocionalna povezanost je neophodna za njih – toliko im je važna da bi je, ako je na kraju ne dobiju, mogli potražiti negdje drugo. Oni su takođe lojalni supružnici.

Ovan

Ako želite avanturu i želite da budete prvi u svemu, a nemate ništa protiv da muž radi šta god on želi, onda vas čeka zabavna vožnja s Ovnom. Oni ne rade stvari na pola i uvijek moraju da budu prvi u svemu što može stvoriti neke zabavne avanture. A, kada je sve super, Ovan će biti savršen partner i zatrpaće vas svime što vam treba u vezi. Ali kada stvari ne idu dobro, ako se on dosađuje ili postane depresivan, a ako samo želite miran život, vrijeme je da mu se sklonite s puta.

Vodolija

Razlog zašto je Vodolija tako nisko rangiran kao muž nije taj što nije odan ili čak emocionalno povezan. Već budući da provode toliko vremena živeći u svojim glavama, malo je vjerovatno da će vam moći pokazati emocionalnu predanost koju osjećaju prema vama na način koji biste mogli razumjeti, iako će vas voljeti na svoj način.

Strijelac

Muževi Strijelci su zabavni i puni života, ali jedini problem je što im teško pada je da budu odani. Ne znači da će svi supružnici Strijelci varati, ali u suštini oni su ljubitelji svega, pa tako i ‘drugih’.

 

izvor:Žena.Blic/Glas Srpske/FOTO:Ilustracija