Za ova 4 znaka to će biti jako srećan period, provjerite da li ste među njima

07.11.2022. - Magazin

Još jedno pomračenje je pred nama. Ovog puta govorimo o pomračenju Mjeseca u Biku, koje će se dogoditi 8. novembra u podne, u 16 stepenu tog znaka. Specifičan je po mnogo čemu. Dešava se u blizini Urana i sjevernog Mesečevogčvora, dok nasuprot njemu stoje Sunce, Merkur i Venera u Škorpiji, a u njegove pouke je uključen i Saturn u Vodoliji.

Ovi horoskopski znaci će najviše osjetiti pomračenje Meseca:

Bik
Sjedite tačno u centru ovog pomračenja Mjeseca. Ovo pomračenje vas vodi na ivicu promena i gura vas iz zone komfora, primoravajući vas da počnete da kreirate nove planove, piše Sensa.si. Možete učiniti nešto potpuno nepredvidivo (ili doživjeti nešto potpuno očekivano). Kada se u vašem horoskopskom znaku dogodi pomračenje, to uvijek znači da ste dostigli određenu ličnu prekretnicu. Međutim, dolazak do kraja jednog poglavlja znači i početak sljedećeg. Ali prije kraja obično je potrebno srediti nešto staro. Dajte sebi vremena da se fokusirate na sljedeću fazu svog životnog puta.

Lav
Da li ste se u posljednje vrijeme osjećali nemirno u svojoj karijeri? Da li ste prerasli svoju trenutnu poziciju i osjećate se spremnim za nešto novo? Pomračenje Mjeseca koje se dešava u vašoj 10. kući karijere moglo bi da vas navede da pokušate nešto potpuno drugačije na poslu. Možda ćete se čak iznenaditi tako što ćete promijeniti karijeru, prihvatiti unapređenje ili napustiti posao. Šta god da se desi, to će otvoriti vrata za još više mogućnosti u budućnosti. Univerzum vas jednostavno približava vrsti karijere koju ste oduvijek trebali da imate.

Škorpija
Da li postoji osoba u vašem životu koja vam je u posljednje vrijeme često na pameti? Ova osoba može biti vaš partner, vaš najbolji prijatelj, poslovni partner ili čak vaš najveći neprijatelj. Ko god da je, ovo pomračenje vas ohrabruje da rastete u svom odnosu sa tom osobom. Kako možete izraziti svoja osjećanja? Međutim, umjesto velike promjene u određenoj vezi, možda ćete otkriti da se vaš pogled na odnose potpuno promenio. Šta možete učiniti da poboljšate nivo harmonije koji delite sa drugima?

Vodolija
Javljajući se u vašem četvrtom polju majke, doma i porodice, ovo pomračenje vas podstiče da dovedete u red svoj dom, uredite odnose sa rođacima i negujete vezu sa svojim korenima i precima. Naravno, dom nije uvek fizičko mjesto, već stanje duha. A u vašem životu će se ljudi, mjesta i stvari zbog kojih se osjećate kao kod kuće vjerovatno promeniti. Šta vam je potrebno da biste se osjećali kao da pripadate? Da li trenutno uživate u emocionalnoj i fizičkoj sigurnosti svog doma? Ovo pomračenje će vas ohrabriti da poboljšate svoj odnos sa domom na bilo koji način.

 

izvor:Agencije/FOTO:Wikipedia