Bračni par usklađenim modnim kombinacijama zaludio internet

03.04.2024. - Magazin

Na društvenim mrežama uglavnom cirkulišu mlađe generacije i vrlo rijetko imamo priliku da vidimo nekog ko zastupa staru gardu na internetu.

Starije osobe uglavnom misle da im tu nije mjesto, ali ne i bračni par Bon i Pon. Ovaj preslatki bračni par je u braku 43 godine i inspiracija su svima, a kada vidite njihove fotografije i pročitate njihovu priču shvatićete i zašto.

Kako kažu, zaljubljeni su kao i prvog dana, a odluku da se priključe društvenim mrežama donijeli su 2016. godine i od tada objavljuju fotografije na kojima pokazuju svoje odjevne kombinacije koje su uvijek usklađene do najsitnijeg detalja.

Bon i Pon su se upoznali na jednom festivalu dok su oboje bili učenici umjetničke škole u Tokiju.

Osim ljubavi jedno prema drugom, povezuje ih ljubav prema umjetnosti i sličnoj estetici, što je i vidljivo iz njihovih objava. Uvijek su u sličnim komadima, uzorcima i bojama, a jednostavnost njihovih modnih odabira i sklonost krojevima koji odlično pristaju njihovom vedrom duhu i godinama donijela brojne pohvale i pratioce.

Zahvaljujući popularnosti koju su stekli, lansirali su i svoj asortiman odjeće i modnih dodataka nastalih zajedno sa jednom modnom kućom u Japanu.

Kako Bon kaže, za sve je “kriva” njihova kćerka koja ih je fotografisala i njihovu fotografiju objavila na svom Instagram profilu. Kada je vidjela pozitivne komentare ljudi, dala im je vjetar u leđa da otvore svoj profil.

Bon i Toni svoj stil opisuju kao pristupačan i jednostavan, a može se reći i presladak!

(Foto: bonpon511/Instagram)

Izvor: ATV