Dnevni horoskop za 14. april 2024. godine

14.04.2024. - Magazin

Dnevni horoskop za 14. april 2024. godine, evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Ovan

Dnevni horoskop za 14. april 2024. godine vam govori da malo prikočite sa idejama. Mogli biste da se zapetljate. Bolje radite jednu po jednu i posvetite se svakoj pojedinačno. U ljubavi moraćete da se opredijelite za kompromis. Budite umjereni u hrani i piću.

Bik

Imate osjećaj da su sve obaveze “pale” na vas. Dajte sebi malo oduška. Odmorite od previše razmišljajte, prijaće vam odlazak u prirodu. Slobodni Bikovi se susreću sa simpatijom, oni u vezi rješavaju nedoumice. U razgovoru je ključ!

Blizanci

Sve što je brzo, to je i kuso. Dobro razmislite pre svake odluke, ne dozvolite da emocije upravljaju vašim mislima. Očekuje vas poziv vezan za vaš posao. Moguća su nova poznanstva. Slobodni Blizanci mogu da biraju, oni zauzeti nek se pripaze udvarača.

Rak

Previše se trudite oko drugih, a premalo oko sebe. Današnji dan izdvojite da malo ugodite sebi, izađite iz svakodnevice. U ljubavi vas očekuje promjene, slobodni će upoznati novu osobu koja će im privući pažnju, oni zauzeti moraće više da se potrude oko svog odnosa.

Lav

Imate osjećaj da ne radite stvari kako bi trebalo. Nemojte previše da budete samokritični, dajte sebi priliku da pogrešite i naučite nešto iz toga. Činiće vam se da vam partner krije nešto, budite otvoreni razgovarajte u četiri oka. Moguće su glavobolje!

Djevice

Početak dana iskrorisite da završite obaveze koje imate. Mogući su kućni troškovi, podijelite ih sa ostalim ukućanima. Očekuje vas poziv od starog prijatelja ili nekog iz inostranstva. U ljubavi balansirajte između srca i razuma.

Vaga

Dnevni horoskop za 14. april 2024. godine vam donosi opušteni početak dana. Imaćete vremena da završite obaveze koje su vam ostale od prethodnih dana. Obratite više pažnje u saobraćaju, nemojte da žurite, sve ćete stići. U ljubavi ste pomalo rezervisani, pokažite kako se osjećate.

Danas vas stižu pojačane emocije. Dopustite sebi da razumete svaki osjećaj. Prijaće vam druženje sa dragim ljudima. Nemojte da se povlačite u sebe, već jasno kažite šta vam prija, a šta smeta. Partner vam je velika podrška, slobodne Škorpije biće željne pažnje.

Strijelac

Danas obratite pažnju na komunikaciju. Možda će vam jezik biti brži od pameti. Brojite do 10 ako vas neko iznervira. Mogući su iznenadni troškovi. Najbolje bi bilo da ih podijelite. U ljubavi sve ide svojim tokom. Unosite više vitamina!

Jarac

Početkom dana neće vam sve biti po volji. Radite šta vam prija i već u drugoj polovini dana stiže vam ljepše raspoloženje. Mogući je poziv na jedno zanimljivo druženje kod slobodnih Jarčeva. Oni u vezi ili braku trebalo bi više da se posvete partneru.

Vodolija

Danas ste željni akcije, imaćete toliko energije što će i drugi oko vas da osjete. Iskoristite je za lijepe stvari, organizujte druženje ili neku aktivnost. Slobodne Vodolije ulaze u flert sa jednom zgodnom osobom. Iskorisite svoju harizmu.

Ribe

Dnevni horoskop za 14. april 2024. godine vam kaže da budite oprezni prilikom plaćanja. Moguće je da se provuku neke greške. Jedna osoba vam se javlja iz prošlosti, možda će joj biti potrebna vaša pomoć. Slobodne Ribe se povezuju sa zanimljivom osobom preko interneta.

Izvor: Mondo