Evo šta će se nositi u 2023. godini

04.01.2023. - Magazin

Nova godina donosi i nove modne trendove

Modni trendovi se mijenjanju iz godine u godinu, a neki odjevni komadi u 2023. odlaze u istoriju. Ljubiteljima udobnosti i oversize komada garderobe novi trendovi se uopšte neće dopasti, jer na scenu stupa elegancija.

“Sakoi, pantalone, haljine, suknje i visoke potpetice – su imperativi za sledeću godinu”, tvrdi stilista Vladislav Lisovets. Prema njegovim rečima dukserice i patike zamijeniće čista elegancija. Takođe, on ističe da će se nositi pantalone i farmerke samo sa visokim strukom.

Previše otvoreno i napadno je prošlost. Što se tiče boja, postoji samo jedan savjet – više eksperimenata. Stilist Lisovets je savetovao da se boje kombinuju. Na primjer, crvena, roze, plava, blijedo lila i zelena mogu se kombinovati sa žutom, bordo i senf bojom. Istovremeno, stajling možete začiniti velikim naočarima i dodacima koji nisu u boji glavne odeće.

Odjevni komadi koje stilista smatra trendi i poželjnima su haljine midi dužine, odijela, košulje i sve ono što bi nosile žene koje rade na svojoj karijeri i vrijeme provode u kancelarijama i na sastancima.

 

 

Izvor: Lepa&Srećna/FOTO:Profimedia