Jesenja ravnodnevnica počinje sutra: Ovo su tri stvari koje po feng šuiju treba da uradite u kući prije toga

22.09.2022.

Feng šui otkriva šta treba da očistite i bacite iz kuće prije jesenje ravnodnevnice 23. septembra 2022. godine!

Jesenja ravnodnevnica očekuje nas 23. septembra, na dan kada noć i dan traju jednako, kada počinje jesen. U ovim danima energija je pojačana, pa je treba iskoristiti za razvoj, pozitivne promjene, transformaciju.

Jesenja ravnodnevica se dešava kada Zemljin ekvator pređe centar Sunca, što znači da jednom od dva puta svake godine, Zemlja nije nagnuta na jedan ili drugi način u odnosu na Sunce. Što se tiče feng šuija, potrebno je da napravite reorganizaciju u domu koja će vam donijeti pozitivnu energiju. Donosimo vam nekoliko savjeta feng šui stručnjaka šta treba da uradite za vrijeme jesenje ravnodnevnice:

1. Očistite svoj orman – Ponovo je vreme da odložite ljetnju odeću i zamijenite je u ormanu za toplu, jesenju. Dok pregledavate svoju odjeću, odvojite malo vremena da očistite svoj orman. Ako vam je orman pun, energično govorite univerzumu da nemate mjesta za ništa novo. Napravite prostor za neke neverovatne mogućnosti!

2. Osvježite svoju posteljinu – Kako vijreme postaje hladnije, prilagodite posteljinu u skladu sa tim. Jesen i zima podrazumijevaju da uzmete jorgane i toplu ćebad. Priuštite sebi tkaninu od organskih materijala. Takođe razmislite o bojama vaše posteljine. Toplije zemljane boje poput bordo, braon i narandžaste, sjajne su za hladnije mjesece.

3. Dubinski očistite frižider – Zajedno sa odjećom koju nosite i krevetom u kome spavate, promjena godišnjeg doba takođe doprinosi promjeni u hrani koju jedete. Ovo je vrijeme za prelazak na topliju, kuvanu hranu i manje sirove, hladne hrane. Gledajte na ovo kao na priliku za dubinsko čišćenje i uklanjanje nereda. Ispraznite frižider i uklonite sve što je isteklo, staro i/ili pokvareno. Ako je moguće, kompostirajte organski materijal. Za čišćenje frižidera možete koristiti prirodna sredstva kao što su soda bikarbona, mješavina sirćeta, vode i eteričnog ulja eukaliptusa.

Uz ova 3 jednostavna savjeta, pozdravite jesenju ravnodnevnicu u svom domu. Svakako možete da dekorišete dom bundevama, lišćem i jesenjim toplim bojama. Uđite u ovaj period ispunjeni pozitivnim vibracijama.

 

izvor:magazin.novosti/FOTO:Agencije