Bik se raduje klopi, Vaga možda i ne dođe

10.01.2023. - Magazin

Uspješna firma proslavlja jubilej. Na ovaj važan događaj pozvani su svi horoskopski znaci. Neki će otići, neki i neće zarobljeni sopstvenim dilemama. Uostalom, šta li oni razmišljaju kada dobiju pozivnicu, saznajte….

Ovan: Da vidim raspored: poslije posla teretana, klopa, sastanak sa Perom, odlazak u šoping, sastanak sa Julijom – dobro stižem oko osmice . Pa iako zakasnim, svi će tek onda primjetiti moj dolazak.

Bik: Biće klope. Valjda neće udaviti pričom jer ću uskoro morati malo da dremnem.

Blizanci: Hiljadu iventa istovremeno. Joj, što volim ivente. Moram sve da obiđem. Umirem od uzbuđenja. Ma, ovo je totalni haos.

Rak: Opet susret sa divnim ljudima. Povešću i djevojku da ih sve upozna.

Lav: Samo da bude dovoljno svjetla da svi vide moju spektakularnu toaletu. Pašće u nesvijest.

Djevica: Kako li su organizovali, predosjećam da ću jedino ja stići na vrijeme. I ako bude prljavo kao na njihovom prošlom iventu…odlazim.

Vaga: Da li da krenem ili da ne krenem? Sad moram da mislim i o haljini koju ću da obučem? Nemam ništa da obučem? Uostalom ko će sve biti tamo i kakvu će muziku puštati?

Škorpija: Vau, dolaze moje omiljene face iz pi-ara, moraću da ih startujem večeras. Upaliće to meni, ne zvao se ja Škorpija.

Strelac: To ljudi, zabava! Dajte nove face. Oduševiće se mojim fantastičnim idejama.

Jarac: Znače mi ovakvi događaji, sigurno ću upoznati neke respektabilne poslovne ljude. Spakovaću u aktovku dovoljno vizitki i za svaki slučaj ću da obučem odijelo mada su rekli da je neformalno.

Vodolija: Opet smaraju sa nekim nazovi važnim skupovima. Skoknuću, ako me put nanese.

Ribe: Pa dobro, otići ću, neću nikoga da razočaram, mada mi više odgovara da se odmorim nakon napornog dana.

 

izvor:Agencije/FOTO:Shutterstock