Ovi znaci će zauvijek pamtiti april

05.04.2024. - Magazin

Do kraja aprila je ostalo mnogo vremena, dovoljno da nekome donese najveću ljubav i trenutke za pamćenje!

RAK

Ako ste rođeni u ovom znaku Zodijaka, a sada ste slobodni, samo je pitanje dana kada ćete upoznati osobu koja će predstavljati vašu najveću ljubav. Onu koja će doci u vaš život sa namjerom da u njemu ostane zauvijek.

Vi ste neko ko je patio, neko ko je prošao svašta i neko ko u ovom trenutku možda čak i ne vjeruje da će se pojaviti neko vrijedan vaše ljubavi. No, sve dođe u pravo vrijeme onome ko ume i zna da čeka. Važno je da kažemo da ne treba da dozvolite sebi da zbog pogresnih ljubavi i suza koje ste prolili, odustanete od nove šanse. Ta osoba će ući u vaš život vrlo uskoro, preko posla, ili preko nekog zajedničkog prijatelja. Moramo reći da to neće biti fatalna ljubav na prvi pogled, iako to vaša duša priželjkuje. To će, zapravo, biti ljubav koja će prije svega biti bazirana na prijateljstvu, a takve su najljepše. Ono što moramo da dodamo, ovaj april će biti svakako prilika da shvatite da sudbina ima svoje planove i razloge, a da ste vi tu sreću koja vam slijedi svakako zaslužili.

Rakovi koji su sada u vezi mogu da razmišljaju o zajedničkom zivotu. Voljeni su vise nego sto mogu da zamisle, pa ako ste u toj situaciji, onda jednostavno, ako volite radujte se. Sreća je sada na korak od vas.  

RIBE

Neke ljubavi nemaju kraj,a ona ljubav koja je najveća, nema ni srećan, jer se ona ne završi baš nikada. To je ono sto moramo da kažemo, jer sada dolazi vrijeme kada će se u vašem životu pojaviti ta prava ljubav. Ili, bolje da kažemo, kada ce ta ljubav nastaviti tamo gdje je stala. Vaše srce je odavno zauzeto, i ta osoba iz prošlosti je i dalje u vašem srcu.

April će biti mjesec kada će se vaši putevi ponovo ukrstiti,  i kada ćete oboje shvatiti da je vrijeme da zaboravite na svoj ponos i inat, već da slušate glas svog srca.

Ljubav je najljepša emocija za koju se uvijek i u svakom slučaju vrijedi boriti, a vi ćete konačno shvatiti da za sve na svijetu postoji početak i kraj, ali i nova šansa, ako je to nešto pravo. Vaša ljubav jeste, i u to nema sumnje.

No, ako ste u vezi, a dođe do toga da se prošlost, odnosno neko iz iste pojavi u vašem životu, morate dobro da razmislite o tome hoćete li nastaviti dalje. To će možda biti najveća odluka u vašem životu, koja naravno ostavlja i najveće posljedice.

Nemojte sebi da dozvolite da ista uradite naglo i iznenadno. Dajte sebi koliko god da vremena treba, prije nego budete sigurni da li ćete koračati stazama budućnosti, ili se vratiti u prošlost.

Odluka je na vama, bas kao i pitanje vaše sreće.

Svakako da će vam april donijeti nešto vrlo zanimljivo,ali konačni potezi i dalji koraci su na vama.

Izvor: Glas Srpske