Rakovima stižu lijepe vijesti, Vodoliji prošlost opet “kuca” na vrata

05.11.2023. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 5. novembar 2023. godine!

179.jpeg

OVAN

Dnevni horoskop za 5. novembar 2023. godine vam kaže da obratite pažnju na skrivene signale i poruke od ljudi iz okruženja. Mogli biste danas da saznate važnu stvar. U ljubavi sve ide svojim tokom, ne trudite se da sami ubrzavate stvari. Više odmarajte!

BIK

Danas uviđate svoje greške, što bi moglo da dovede do pada raspoloženja. Gledajte to sa vedrije strane i izvucite pouku iz njih. Slobodni Bikovi nek se odvaže da pozovu simpatiju, prijaće im druženje, dok oni zauzeti bi trebalo više da potrude oko partnera. 

BLIZANCI

Svjesni ste svojih mana, a danas će one posebno doći do izražaja. Pokušajte da ih korigujete, u suprotnom razočaraćete ljude oko sebe. Jedna osoba vam je posebno prirasla k srcu. Ne zavlačite je ako nemate ozbiljne namjere. Unosite više vitamina!

RAK

Danas imate razloga za smijeh. Očekujte pozitivne vijesti na vaš minuli rad ili priliv novca. Idealan je dan da okupite porodicu ili prijatelje. Slobodni Rakovi upoznaju zanimljivu osobu, moguće je nešto više. Oni zauzeti neka ne ulaze u intrige.

LAV

Zvijezde vam nalažu da danas budete direktniji sa ljudima. Neko će pokušati lažno da vas se predstavlja ili priča pogrešnu priču, Budite na oprezu! Slobodni, ali i zauzeti biće na meti udvarača. Ako vam nešto ili neko ne prija, jasno dajte do znanja. Moguće su glavobolje!

DJEVICA

Početkom dana svaka manja sitnica će vas “izbaciti iz kolosijeka”. Ne pridajte tome previše na značaju, prolazno je. U drugoj polovini, potrudite se da napravite atmosferu za uživanje. Partneru nedostaje više razumijevanja i pažnje.

VAGA

Dnevni horoskop za 5. novembar 2023. godine vam savjetuje da ne dajete lažnu nadu za ono što ne možete da ispunite. Iako možda imate dobru namjeru, držite jezik za zube. Slobodne Vage poželjeće nešto više u ljubavi, dok zauzete danas upoznaju osobe koje će im se svidjeti na prvi pogled.

ŠKORPIJA

Danas je vaš dan! Potrudite se da iskoristite energiju koju imate i završite planove koje ste započeli. Jedna osoba vam se posebno mota po mislima. Niste sigruni šta želite, te dajte sebi vremena. Priča je najbolje rješenje. Odvažite se na viđanje…

STRIJELAC

Jaki ste na riječima, ali ne i na djelima. Možda je pravi trenutak da se zapitate u čemu griješite. Malo ste u škripcu sa novcem. Vrijeme je da razmislite o alternativi ili o planu štednje. U ljubavi ne očekujete previše. Budite strpljiviji.

JARAC

Imate osjećaj da vas niko ne razumije i ne shvata ozbiljno. Možda se obraćate pogrešnim ljudima. Obratite pažnju na nagle pokrete, moguće su povrede. Slobodni Jarčevi ne znaju za koga prije da se odluče, dok zauzeti uživaju kraj druge polovine. 

VODOLIJA

Prošlost vam ponovo kuca na vrata. Na vama je da li ćete je prihvatiti ili u zauvijek zatvoriti ta vrata. Mogući su sitni troškovi, pazite da ne ulazite u velike dugove. Slobodne Vodolije ne žele ništa više od flertovanja, dok se zauzete susreću sa ljubomorom.

RIBE

Dnevni horoskop za 5. novembar 2023. godine kaže da se više fokusirate na sebe. Pokušajte da se ne miješate u tuđe probleme. U suprotnom, samo ćete vi da ispaštate. Slobodne Ribe biraju, one zauzete neka više obrate pažnju na partnera. Mogući su bolovi u mišićima. Više se krećite!

Izvor: Mondo