Bikovi nek ne nasjedaju, Vage da se “ne igraju vatrom”, Strijelčevi “plove” u nešto novo

09.11.2023. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 9. novembar 2023. godine!

97.jpeg

OVAN

Dnevni horoskop za 9. novembar 2023. godine savetuje Ovnove da ne brzaju sa odlukama. Nemojte da ulazite u ortački odnos sa ljudima koje ne poznajete dobro. U ljubavi vas strast vodi, mogli biste da napravite probleme ukoliko ne zastanete. Pripazite na kičmu, nemojte da dižete teško.

BIK

Ova cijela nedjelja za vas je izuzuuetno izazovna, a ni danas situacija neće biti bolja. Najbolje što možete da uradite jeste da izbjegavate značajne odluke. Dnevni horoskop vas savjetuje da ne nasjedate na slatkorječivost osoba koje žele da vam se umile, prvenstveno bivših ljubavi. Glavobolja je moguća. 

BLIZANCI

Tvrdoglavost i oholost bi mogle da vas koštaju. Niste u najboljoj poziciji da “istjerujete svoje”, Idete iz greške u grešku na poslu. U ljubavi ste na nepoznatom terenu.Partner želi da uozbiljii stvari, a vi niste sigurni u svoja osjećanja. Dnevni horoskop kaže da više vježbate. 

RAK

Dnevni horoskop predlaže Rakovima da pokušaju da se manje nerviraju zbog nepravde na poslu. Doći će vaš trenutak, sada je bitno da izbjegavate konflikte. Zauzeti nailaze na problem, slobodne očekuje veče puno uzbuđenja i strasti. 

LAV

Sjajan dan za Lavove! Dnevni horoskop kaže da imate jako dobru priliku da se dokažete i izdejstvujete bolju platu. Nemojte sve da “uprskate” spletkarenjem. U ljubavi vas očekuje mirno more, odnosi sa partnerom harmonični. Slobodni dobijaju neočekivani poziv. Zdravlje je dobro. 

DJEVICA

Dnevni horoskop za 9. novembar 2023. kaže da bi ovaj dan mogao Djevicama da donese razrješenje nekih starih tajni i problema. Pokušajte da ova saznanja ne doživljavate previše emotivno, već “zatvorite tu fioku” i krenite dalje. U ljubavi vam je sreća naklonjena, partner vas obožava. 

VAGA

Dnevni horoskop upozorava Vage da se “ne igraju vatrom”! Uporno pokušavate da istjerate svoje ideje na poslu, ali ne nailazite na podršku. Mogli biste da izgubite saveznike. Ljubavna situacija napeta, partnera muči ljubomora. Slobodni “dobijaju packu” zbog oholosti. 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop kaže da će Škorpije danas briljirati na radnom mjestu, mnogi se oslanjaju na vas i vaše znanje. Pokušajte da unovčite svoje vještine, sada je pravi trenutak. Ukoliko ste duže vrijeme u vezi, čuvajte se muške osobe koja pokušava da vam naruši sklad. Slobodni flertuju i uživaju u komplimentima. 

STRIJELAC

Danas ćete se suočiti sa izazovima na radnom mjestu, a najbolje bi bilo da se konsultujete sa starijim kolegama i potražite pomoć. Dnevni horoskop vas savjetuje da se “okušate” u novoj romansi, ova osoba ima sve predispozicije da bude ona “prava”. Mogući problemi sa leđima.

JARAC

Dnevni horoskop savjetuje Jarčeve da smanje tenziju i da ne prigovaraju toliko. Niko ne voli da bude u okruženju “teških karaktera”. Ljubavna situacija nepromjenjena. Zauzetima mirno more, slobodni nezainteresovani za udvaranja. Probajte da promjenite ishranu. 

VODOLIJA

Vrijeme je da preispitate neke svoje odluke i promijenite pristup kolektivu i radnim obavezama. Nadređeni vas posmatraju. Dnevni horoskop vam savjetuje i da budete malo angažovaniji oko partnera, osjeća se zapostavljeno. Slobodni bi mogli da uđu u novu vezu.

RIBE

Dnevni horoskop za 9. novembar 2023. predlaže Ribama da se oslobodite samokritičnosti i nesigurnosti i danas pokušaju da se izbore za bolju poziciju na poslu. Dobra je atmosfera, imate prilično dobre šanse da ostvarite naum. Otvorite se za novu romansu! Mogući problemi sa zglobovima.

Izvor: Mondo