Bika čeka velika promjena, Vaga oprezna sa novcem, Jarac preuzima rizik

01.02.2024. - Magazin

Pročitajte dnevni horoskop za 1. februar 2024. godine!

Responsive image

OVAN

Dnevni horoskop za 1. februar 2024. godine kaže da se fokusirate na svoje ambicije. Postavite jasne ciljeve i razmislite o koracima koje možete da napravite kako biste ih ostvarili. Vaša strastvena priroda vam pomaže da prevaziđete izazove u emotivnom odnosu. Čuvajte se prehlade.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas upozorava na promjene koje će se dogoditi na karijernom polju. Ne padajte pod uticaj saradnika, već jasno iznesite ideje za koje smatrate da su efikasno rješenje. Već sredinom dana dobijate vijest i znaćete da se isplatilo. Partner će izraziti želju da istražite nepoznato, na vama je da odlučite da li se upuštate u avanturu. Dobro se osjećate.

BLIZANCI

Ne plašite se preuzimanja inicijative i donošenja odluka. Na emocionalnom planu je potrebno da više pažnje posvetite svom blagostanju. Želja da udovoljite partneru vas navodi da razmislite da li vam je uzvraćeno istom mjerom. Izbegavajte velike kupovine, nije povoljan dan za nepotrebne troškove. Moguća glavobolja.

RAK

Početkom dana vas očekuju finansijske poteškoće zbog čega bi trebalo da dobro isplanirate budžet. Pregršt obaveza može da vam pokvari raspoloženje, važno je da napravite prioritete. Ne odbijajte pomoć partnera, biće vam dragocjena. Otvoreno izražavanje emocija može da ojača vaš odnosa. Vodite računa o ishrani.

LAV

Dnevni horoskop za 1. februar 2024. godine kaže da vaša kreativnost i emocionalna inteligencija mogu da budu od pomoći u postizanju uspjeha na radnom mjestu. Iskoristite dan za zajedničke aktivnosti sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Vrijeme je da se prepustite emocijama, a prijaće vam i više nego što mislite. Jačajte imunitet.

DJEVICA

Predani ste poslu više nego ikada i privlačite niz sjajnih ponuda. Danas postoji mogućnost da odlučite da izađete iz zona komfora, a na to će vas navesti osoba koju ste nedavno upoznali. Varnice ne možete da sakrijete i spremni ste da nekome otvoreno pokažete svoje emocije. Samo naprijed, ovo može da bude ljubav na duže staze. Više spavajte.

VAGA

Dnevni horoskop za 1. februar 2024. godine kaže da budete oprezni sa novcem. Nije povoljan dan za novčana ulaganja, a mogući su iznenadni troškovi koji mogu u potpunosti da promjene vaše dalje planove. Držite “kočnicu” na ljubavnom polju, a partner ili osoba koja vam se dopada to i osjeća. Mogući su konflikti. Dobro se osjećate.

ŠKORPIJA

Danas pametno upravljate novcem, a sredinom dana možete da očekujete dobitak za stare zasluge. Vaš rad je primjetan, uspjesi se daleko čuju i imate puno razloga za slavlje. Odličan dan za ljubav, ne ustručavajte se da partneru pokažete koliko vam je stalo. Ako još uvek niste sigurni u kom smjeru ide vaš odnos, definisaćete ga. Pojačajte unos vitamina.

STRIJELAC

Obratite pažnju na ton kojim se obraćate ljudima iz poslovnog okruženja. Danas imate osjećaj da ništa ne ide kako treba i skloni ste kritikovanju drugih. Čuvajte se konflikta koji može da eskalira. U ljubavi nema većih promjena, ali ako ste slobodni, prijaće vam poznanstvo preko posla. Moguća prehlada.

JARAC

Tajna može da napravi ozbiljne probleme u odnosima sa drugima. Niste sigurni kako da postupite, ali na kraju ćete preuzeti veliki rizik. Klonite se ljudi koji su nedavno uplovili u vaš život, a ne poznajete ih dovoljno. Partner vam sprema lijepo iznenađenje. Ako ste slobodni, spremite se za zanimljivo poznanstvo preko zajedničkih prijatelja. Dobro se osjećate.

VODOLIJA

Današnji dan je rezervisan za veliki uspjeh! Vaš novčanik postaje deblji i imate priliku da se odužite svima onima koji su bili uz vas. Član porodice takođe može da donese lijepe vijesti. Prijaju vam pohvale partnera, otvara se želja za prelaskom na viši nivo. Uvedite zdravu ishranu i fizičku aktivnost, prijaće vam.

RIBE

Dnevni horoskop za 1. februar 2024. godine vam donosi nalet energije! Sve obavljate sa lakoćom i to jednako uspješno kao prethodnih dana. Čeka vas lijepo iznenađenje u ljubavi, misteriozna osoba zna kako da vam uljepša dan. Ako ste slobodni, horoskop vas savjetuje da ne ostajete kod kuće. Dobro se osjećate.

Izvor: Mondo