Turistička organizacija Bijeljina na 45. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

21.02.2024. - Društvo

U Beogradu je danas otvoren 45. Međunarodni sajam turizma u Beogradu, a učešće je uzela i TO Bijeljina, po prvi put, kao samostalni izlagač.

Responsive image

Svečanom ceremonijom otvaranja i obilaska štandova predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, večeras je otvoren Sajam turizma u Beogradu.

Sajam turizma je uvijek poseban godišnji orijentir gdje se biraju omiljene destinacije za godišnje odmore.

Partner ovogodišnjeg sajma je Republika Grčka gdje objektivno ljetuje najveći broj građana regije.

Pored već tradicionalnih svjetskih turističkih destinacija ove godine po prvi put na Sajmu nastupaju Kambodža, Ekvador, Sveta Lucija, Libija, Kuba i Sao Tome i Principe.

“Na Sajmu u Beogradu učešće je uzela i TO Bijeljina, kao samostalni izlagač. Po prvi put imamo sopstveni štand na kojem ćemo promovisati sve ono što Semberija može ponuditi u turizmu”, saopštili su iz Turističke organizacije Bijeljina.

U naredna četiri dana, od 22. do 25. februara zajedno sa svojim kolegama i partnerima predstavićemo celokupnu turističku ponudu Semberije, kroz zanimljive multimedijalne sadržaje i događaje, a najavićemo i ovogodišnji Sajam turizma u Bijeljini, Savsku regatu, Sajam vina, Zlatni kotlić i naravno izvršiti promociju kompletne turističke ponude našeg grada”, kažu u TO Bijeljina.

Sajam za posjetioce je otvoren od četvrtka do nedjelje a štand TO Bijeljina nalazi se u hali 1.

Izvor: desavanjaubijeljini.com