Gledaoci razočarani filmom o Merilin Monro

30.09.2022.

Novi film o legendarnoj glumici Merilin Monro (Marilyn Monroe), “Blonde”, koji je prije nekoliko dana izašao na Netflixu, razočarao je publiku.

Naime, film ne prikazuje pravu Merilin i nije riječ o njenoj stvarnoj biografiji, već fikcijskom romanu autorice Džojs Kerol Oates (Joyce Carol).

U filmu ima nekoliko degutantnih scena silovanja, mnogi gledaoci tvrde kako misle da je reditelj zapravo htio snimati pornografski uradak a film je i  zabranjen mlađima od 17 godina.

 

  • Scena iz filma

Iako svi hvale izgled i glumu Ane de Armas, većina obožavatelja Merilin Monro obrušila se na redatelja Endrja Dominika (Andrew), koji je javno priznao da mu je jedini dobar film preminule glumce “Neki to vole vruće”.

– Gledala sam 20 minuta ovog filma i odmah sam morala provjeriti društvene mreže da vidim jesam li nešto propustila i gadi li se i drugim ljudima – napisala je jedna gledateljica na Twitteru.

– Pokušala sam gledati Blonde, ali nisam mogla izdržati više od 20 minuta, bilo je stvarno okrutno i slomilo mi je srce – stoji u drugom komentaru.

– Ana de Armas je odlična, ali muškarci su toliko okrutni – pisala je treća.

 

 

izvor:Avaz/FOTO:Agencije