Evo ko su novi odbornici SNSD-a u Skupštini grada

06.02.2024. - Društvo

Željko Grebić, Slaviša Mastilo i Tatjana Perić biće novi odbornici Kluba SNSD-a u Skupštini grada Bijeljina, dok će Grebić obavljati i funkciju šefa Kluba SNSD-a u gradskom parlamentu, saopšteno je na današnjoj pres-konferenciji koja je održana u prostorijama Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata u Bijeljini.

Responsive image

Sekretar GO SNSD Bojan Savić izjavio je da ova odluka dolazi nakon što je starim odbornicima naloženo da se odreknu mandata, jer istovremeno obavljaju i direktorske funkcije u preduzećima.

 Grebić je istakao da će Klub odbornika SNSD-a u narednom periodu, kao i do sada, podržati sve dobre inicijative, od opšteg interesa za građane, bez obzira ko je njihov predlagač.

 

“Kao što znate, Klub odbornika SNSD je prošle godine podržao 93 odsto inicijativa Grada Bijeljina. Nastavićemo da podržavamo ono što je dobro, a ono što je loše, ne. Već sutra, mogu da najavim, daćemo glas za kratkoročno zaduženje Grada za izmirenje štete građanima nastale u olujnom vremenu, u iznosu od 1,1 milion KM, iako smatramo da je taj novac mogao biti obezbijeđen iz redovnih budžetskih sredstava. S druge strane, zahtijevaćemo da znamo konkretna imena i visinu nastale pojedinačne štete”, istakao je Grebić.

“Dva odbornika, Željko Grebić i Slaviša Mastilo položiće zakletvu već na sutrašnjoj sjednici Skupštine grada, dok je procedura za Tatjanu Perić u toku”, naveo je Savić.

On je naglasio da se kao odbornik i šef Kluba SNSD-a u gradskom parlamentu neće baviti visokom politikom, nego lokalnim problemima zajednice u kojoj živi. 

 

Željko Grebić je diplomirani inženjer-master drumskog saobraćaja, zaposlen u Autoputevima Republike Srpske, Slaviša Mastilo ekonomista zaposlen u Fondu za dječiju zaštitu, dok je Tatjana Perić diplomirani menadžer zdravstvene zaštite i diplomirana medicinska sestra, zaposlena u Domu zdravlja Bijeljina.

Izvor:Infobijeljina