Asfaltirane dvije nove ulice u MZ Sokolski dom

07.02.2024. - Društvo

Kvalitetni infrastrukturni projekti i posvećenost radu u svojoj sredini, dobro su prepoznati na primjeru MZ Sokolski dom u Bijeljini.

Responsive image

Najnoviji dokaz takve saradnje i kvalitetnih ideja koje su prepoznali u UNDP-u Bijeljini, jeste završetak konkretnih i Odsjeku za lokalni ekonomski razvoj komunalnih radova u širem centru grada.

Prema riječima Jovice Davidovića, predsjednika MZ Sokolski dom, ovih dana završeno je asfaltiranje ulica Tiršove i Majke Jevrosime.

“Ovih dana smo završili asfaltiranje ulica Tiršove i Majke Jevrosime u ukupnoj dužini od oko 200 metara. Vrijednost radova je 32 000 KM, a sredstva je u iznosu od 70 odsto obezbjedio UNDP, dok je ostatak finansiran iz gradskog budžeta”, izjavio je Jovica Davidović, predsjednik MZ Sokolski dom.

On je ukazao na bitne detalje uspješnog napretka u ovoj gradskoj sredini.

 

“Pomenuti projekat je od izuzetnog značaja za mještane Sokolskog doma i to je primjer dobre saradnje svih sugrađana koji predlažući konkretne projekte, žele da modernizuju i osavremene život u našem gradu. Razgovaramo, predlažemo i tražimo rješenja da omogućimo da naše komšije i sugrađani budu zadovoljniji i da Sokolski dom bude pravi reprezent boljeg života u gradu”, ističe Davidović.

Predvođen Jovicom Davidovićem, Sokolski dom je i prethodnih godina bio pravo gradilište, a treba pomenuti i značajnu podršku koju su tada dali Vlada Republike Srpske i Savjet ministara BiH.

Izvor/Foto:InfoBijeljina