Oglasio se fakultet o djevojci koja je pala sa četiri metra visine

27.10.2023. - Aktuelno

Povodom nesrećnog slučaja koji se dogodio jutros kada je djevojka (22) pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka, oglasila se i pomenuta ustanova.

u___ivotu_nismo_vidjeli_toliko_krvi__oglasio_se_fakultet_o_djevojci_koja_je_pala_sa___etiri_metra_visine58.jpeg

Njihovo saopštenje, prenosimo u cjelosti:

Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu obaveštava javnost o nesrećnom događaju koji se desio u petak, 27. oktobra 2023. godine oko 9 časova kada je studentkinji M. P. pozlilo nakon čega je pala na stepeništu Fakulteta i zadobila tjelesne povrede. Na lice mjesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine. O događaju je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj.

Svjesni smo teškog trenutka za M. P. i njenu porodicu i izražavamo saosećajnost sa njima. O zdravstvenom stanju naše studentkinje javnost će biti obavještena u narednim satima, kada Klinički centar Vojvodine izvrši neophodne preglede i analize i daju ocjenu trenutnog zdravstvenog stanja povrijeđene M. P, prenosi Blic.

Dio zgrade u kom se dogodila nesreća je zatvoren zbog uviđaja policije. U ostalim dijelovima Fakulteta aktivnosti se obavljaju prema predviđenom rasporedu – navode oni.

Podsjetimo, djevojka (22) koja je pala sa visine oko 4 metara između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka, dovezena je u bolnicu sa teškim tjelesnim povredama, a ljekari se svim silama bore za njen život.

Kako se ranije pisali, studenti koji su vidjeli tragičan događaj tvrde da nikada u životu nisu vidjeli toliko krvi.

“Studenti su bili tu, čekali da počne predavanje, u blizini je stepenište i samo je pretpostavka da se naslonila i nekako okliznula. U životu nismo vidjeli toliko krvi, odmah smo zvali Hitnu i rečeno nam je da je ne pomjeramo, oni su brzo stigli”, rekao je za Blic jedan od svedoka pada.

Osim nje u tom trenutku na licu mjesta je bilo dosta studenata jer su čekali da uđu na predavanja.

Izvor: Bl portal