Glumca na vječni počinak ispratili prijatelji i porodica (Foto)

04.11.2023. - Aktuelno

Porodica i ekipa iz serije “Prijatelji” su se okupili na groblju Forest Lavn, u Los Anđelesu, kako bi se oprostili od glumca Metjua Perija.

132.jpeg

Privatni skup

Na privatnom skupu koji je organizovan u čast legendarnog Čendlera Binga, okupili su se glumčev otac Džon Benet Peri, majka Suzan Morison i očuh Kit Morison, kao i Metjuovi saradnici iz serije Dženifer Aniston, Liza Kudrou, Kortni Koks i Dejvid Švimer, ali i drugi članovi porodice, svi obučeni u crno.

Metju Peri
FOTO: ABC NEWS/YOUTUBE/SCREENSHOT

Kako je rekao očevidac, Dženifer Aniston je stigla među prvima i držala se po strani.

Groblje gdje će vječno počivati Metju Peri inače se nalazi naspram studija Varner Bros, gdje su “Prijatelji” snimali 10 sezona, i posljednje je počivalište nekoliko holivudskih zvijezda.

Podsjetimo, slavni glumac Metju Peri pronađen je mrtav u đakuziju, u svom domu u Los Anđelesu, 28. oktobra 2023. godine. Njegovo tijelo zatekao je asistent, koji je odmah pozvao Hitnu pomoć, ali kada su stigli na adresu, ljekari su samo mogli da konstatuju smrt.

Navodi se da se glumac utopio, ali se i dalje čekaju rezultati obdukcije i toksikoloških testova, kako bi se znao tačan uzrok smrti.

Zajedničko saopštenje

Čuvena petorka iz “Prijatelja”, sa kojom je Metju bio veoma blizak, dala je zajedničko saopštenje povodom smrti svog kolege, prenosi Avaz.

FOTO: LEE CELANO/EPA
FOTO: LEE CELANO/EPA

“Svi smo tako potpuno uništeni gubitkom Metjua. Bili smo više nego samo glumci. Mi smo porodica. Ima toliko toga da se kaže, ali sada ćemo odvojiti trenutak da tugujemo i procesuiramo ovaj nedokučiv gubitak. Vremenom ćemo reći više, kad budemo mogli. Za sada, naše misli i naša ljubav su sa Matijevom porodicom, njegovim prijateljima i svima koji su ga voljeli širom svijeta” ,navela je glumačka ekipa u zajedničkoj izjavi.

Izvor: Srpska info