Ovo je proročanstvo koje se svakome može ispuniti

05.01.2024. - Zanimljivosti

Nerijetko se pojavljuju tekstovi Nostradamusovog proročanstva ili Baba Vanginog, ali šta ako svoju budućnost možete sami ispisati?

Responsive image

Šta nam govori proročanstvo, a šta naš život i odnos prema njemu? Upravo ovim temama treba svako od nas da se pozabavi povremeno u životu, da ne čekamo Novu godinu za donošenje važnih odluka. Pa tako, ako dosad niste razmišljali u tom smjeru, vrijeme je da počnete. Postoji nekoliko stvari koje vam mogu oblikovati život u 2024. godini bolje od sjedanja i čekanja nekog proročanstva! Zato krenite s jednim danom da mijenjate svoj život, da pišete svoje proročanstvo. Samo nekoliko navika sa toplom vodom, toalet-papirom, šetanjem i mudrim odlukama u radnji učiniće da vaš život dobije tok koji priželjkujete!

Onaj ko ne namjesti krevet kada ustane – cijeli dan vuče nedovršenu obavezu

Koliko puta ste čuli da prva stvar koja se ujutru mora uraditi jeste namještanje kreveta? Naime, psiholozi kažu da je mnogo dobro po našu psihu da ujutru namjestimo krevet prije izlaska iz kuće i to zaista ima smisla – to je prva obaveza koju uspješno završavamo odmah po buđenju. Dan tako započinjemo sa uspjehom i zadovoljni što smo nešto dobro uradili.

Jutro započnite vodom sa limunom

Doktori kažu da je voda sa limunom savršeni početak dana. Neka bude topla, jer tako će pomoći varenju. Limun ima mnogo C vitamina u sebi, a voda sa limunom na prazan stomak doprinosi osjećaju sitosti, što je čini velikim prijateljem dobrog izgleda! Naše “proročanstvo” kaže da ako krenete da pijete vodu sa limunom u 2024. godini, pomoći ćete tijelu s varenjem i na sve to koža će vam biti ljepša, a imunitet jači. Osjećaćete se bolje.

Ne trčite za zvučnim imenima, kupujte provjerene proizvode poput toalet-papira od čiste celuloze

Kad birate proizvode za sebe, birajte svaki onako kako dolikuje, kako zaslužujete. A zaslužujete samo najbolje! Upravo zato, ne robujte markama u 2024. godini, pređite na proizvod koji je od 100 odsto celuloze. Neka prvi korak ka zdravim svakodnevnim izborima bude odabir najboljeg toalet-papira. Ne trčite za onim proizvođačima koji svoje papire precjenjuju pa snižavaju za 70 odsto da se dodvore i zakamufliraju istinu o sastavu. Birajte pametno, posvećeno, jer vi jeste takvi. Vi zaslužujete najbolje. Birajte kao nekad – “Lakše se briše”.

Ostavite cigarete

Bivši pušači su, kažu, najveći neprijatelji duvanskog dima. Ima tu istine, a možda imaju i pravo – bili su na obje strane. Cigarete možete ostaviti ako želite. Zašto da vašim životom rukovodi kutija nečega što vas truje? Pa vi ste veći od toga. Zato, hajde da od ovog januara 2024. godine ostvarimo proročanstvo “bez loših navika”. Skupite novac koji biste dali na tu naviku i od tih para kupite sebi nešto moćno već 1. februara, piše Blic.

Zamislite da sa svim ovim krenete u 2024. godinu, zamislite šta možete sve postići kada postignete da pobijedite loše navike! Ovo je, priznajte, proročanstvo koje želite da se ostvari – a ono je samo vaše. I da – moguće je!

Izvor: Srpska info