Maturanti se dovezli traktorima na slavlje (Video)

04.06.2024. - Zanimljivosti

Tokom poslednjih nekoliko godina gotovo da je postala tradicija da maturanti na maturu dolaze u limuzinama i skupim automobilima, koji se čak i iznajmljuju za ovo posebno veče.

Zato su maturanti iz Srednje stručne škole “Stevan Petrović Brile” u Rumi, izazvali oduševljenje svih kad su odlučili da odstupe od ove prakse i zamijene je drugačijom idejom, piše Blic.

Oni su na matursko slavlje došli traktorima.

Jedan od učenika kaže da je ideja došla kao najoriginalnija i najprimjerenija za smer poljoprivrednog tehničara, koji su pohađali.

“Ovo je moj traktor, ovo su traktori mojih drugara iz razreda, ovako smo došli jer smo pohađali poljoprivrednu školu” , dodao je jedan od njih i našalio se da su traktori kojima su došli skuplji od nekih luksuznih automobila koje drugi maturanti biraju.

Traktore kojima su došli na maturu, kažu, koriste u poljoprivrednim gazdinstvima svojih porodica, a za ovu svečanu priliku su morali malo dotjerati.

“Za ovu priliku smo ih posebno spremili. Mercedesa ima svuda na putu, a traktori se sve ređe viđaju”, dodaje jedan od maturanata.

Komentari podrške odmah su krenuli da stižu i kako se može primetiti, svi su oduševljeni ovom originalnom idejom.

Izvor: Srpska info