Muškarac istetovirao Nike patike na stopala jer mu je dosadilo kupovati nove

16.06.2022. - Zanimljivosti

Nakon završetka sesije, Gunter je podijelio svoj praktičan rad na društvenim mrežama i od tada je postao viralan, zaradivši više od 11.000 pregleda samo na TikToku

Tatto umjetnik iz Mančestera na TikToku je podijelio snimak neobične tetovaže koju je iscrtao, a neimenovanom muškarcu je istetovirao omiljene “Nike” patike na stopala.

Muškarac koji je želio uštedjeti na odjeći zatražio je pomoć Južnoafrikanca Dina Gantera (Deana Gunthera) da se pozabavi jedinstvenim zahtjevom nakon što je tatto umjetnik postao viralan jer je iscrtao realističan prikaz trbušnjaka na stomaku muškarca.

Ovaj 34-godišnjak, koji posjeduje tattoo studio u Mančesteru, podijelio je kako je nacrtao dizajn Nike patika na stopalima svog klijenta slobodnom rukom.

Tattoo umjetnik je rekao da je bilo potrebno približno dva sata za crtanje i još osam sati za nanošenje mastila na oba stopala.

@dean.gunther who needs shoes if you can permanently tattoo them to your feet.#shoestattoo#art#tattoo#nike@nike ♬ ALMOST HOME – Mad Adix, Marc Steinmeier

Gunter, koji se preselio u Veliku Britaniju prije pet godina, rekao je za NeedToKnow: “Želio sam stvoriti iluziju da osoba nosi patike, iako je bosa. To će vas definitivno natjerati da pogledate dvaput.”

– Nacrtati tetovažu slobodnom rukom je bio najveći izazov. Morao sam se pobrinuti da sve teče po konturama tijela. Šablon u ovom slučaju ne bi funkcionisao, tako da je sve iscrtano slobodnom rukom – kazao je.

Otkrio je kako je njegov klijent bio “umoran od plaćanja novih patika pa je odlučio istetovirati svoj omiljeni par Nike patika”.

Nakon završetka sesije, Gunter je podijelio svoj praktičan rad na društvenim mrežama i od tada je postao viralan, zaradivši više od 11.000 pregleda samo na TikToku.