Stado ovaca pase između zgrada, imaju i psa čuvara (VIDEO, FOTO)

20.08.2022. - Zanimljivosti

Naselje Vojvode Vlahovića, koje se prostire na dvije beogradske opštine – Zvezdaru i Voždovac, poznato je po nizu problema, zbog toga imaju i svoju Fejsbuk stranicu i internet stranicu, gdje šeruju sa čim se sve susreću, a najnovija scena je i pomalo komična.Njihovim naseljem sada šetaju i ovce, čitavo stado, koje izlgeda prilično izgubljeno još onako između zgrada.

Ipak, jedna objava i raznježila mnoge.

Na njoj se vidi kako crni pas, ispred ulaza jedne zgrade čuva ovcu koja leži i čini se kao da joj nije dobro.

“Kako komšije koje su očevici ove scene komentarišu, “ovca samo nije mogla da se okrene, a pas ju je štitio. To je rasa psa koji čuva ovce, zove se pulin ili srpski ovčarski pas. Inače, niko ne zna čije su to ovce i već drugi put su u naselju. Stanovnici sumnjaju da su došle iz Velikog Mokrog Luga”, kažu sa Fejsbuk stranice, “Moje naselje”.

Ovo naselje nije jedino koje ima “problema” sa domaćim životinjama čije držanje u urbanim sredinama jeste zabranjeno. Sličnih problema imaju i na Konjarniku, gdje se često mogu sresti konji, koze, pa čak i tovljene svinje. Takođe, nije rijedak slučaj i da blokovima na Novom Beogradu šetaju raznorazne domaće životinje,

Kako god, ova scena iz Vojvode Vlahovića izazvala je veliki broj komentara, ljudi posmatraju u nevjerici i sve okreću na šalu, jer, realno, šta više može da nas iznenadi?

Izvor:Blic/Foto:SERBIA LIVE – BEOGRAD/FACEBOOK/SCREENSHOT