Hotel na Ibizi nudi sobu u kojoj možete boraviti potpuno besplatno, ali postoji “kvaka”

05.07.2022.

Na Ibizi postoji hotelska soba u kojoj gosti mogu besplatno prespavati, ali postoji kvaka koja postaje očigledna čim vidite prostor. U ovoj sobi vas svi mogu vidjeti jer su zidovi napravljeni od stakla, a nalazi se u samom predvorju hotela

Apartman nazvan “Zero Suite” u Paradiso Art Hotelu, prema priznanju uprave, “nije prikladan za one koji se lako postide”, budući da je to soba zatvorena prozirnim zidovima.

Također se nalazi u predvorju hotela, što znači da ćete vjerojatno vidjeti priličnu gužvu dok pokušavate zaspati.

Međutim, s pozitivne strane, gosti mogu besplatno boraviti u neobičnom apartmanu, što čini da stvari odmah zvuče primamljivije.

Na web stranici Paradiso hotela piše: “Soba staklenih zidova u sredini predvorja hotela Paradiso Art u kojoj možete prespavati jednu noć besplatno. Nije prikladno za one stidnije. Dostupna je i za umjetničke nastupe, radijske emisije, DJ setove… mogućnosti su beskrajne sve dok želite biti u središtu pažnje.”

TikTokerica Olympia Anley nedavno se prijavila u hotel kako bi odsjela u apartmanu, podijelivši video svog iskustva boravka u neobičnom prostoru.

Otkrila je kako je bilo mnogo onih koji su u nevjerici gledali kroz staklo, ali je pojasnila da je kupatilo ipak skriveno od znatiželjnih pogleda i ima neprozirne zidove.

Dok se činilo da su neki ljudi iznenađujuće spremni za ovakvo iskustvo, mnogi su priznali da ne bi mogli boraviti u ovakvom apartmanu, čak i ako se radi o besplatnom noćenju.

 

izvor:Klix/FOTO: booking