Gosti pojeli dekoraciju od stiropora na stolu za mladence! Jedni zaigrali na traktoru, a drugi se potukli vazama!

16.07.2022.

Srbi vole da se vesele na svadbama, ali mnogo puta se dese totalne bizarnosti.

Svadba je jedan od najljepših događaja u životu dvoje mladih ljudi. Za nesvakidašnju i originalnu proslavu potrebna je mašta bez granica, ali i raspjevani gosti koji će svojim prisustvom uljepšati cjelokupan događaj.

Srpske svadbe su poznate po dobrom provodu, o čemu bi knjiga mogla da se napiše, ali i mnogobrojnim situacijama koje izmame osmjeh na lice.

Organizatorka vjenčanja Ljiljana Čorokalo, iz Ivent tima “Arkadia”, u razgovoru za 24sedam kaže da je bilo različitih situacija koje su ih šokirale, od toga da im gosti unište dekoraciju do onih trenutaka kada ih mladenci sačekaju kao najrođenije goste.

“Imali smo divnu dekoraciju na mladenačkom stolu gde je stajao natpis “Mr i Mrs”. Onda je neko od gostiju uzeo to da jede, tako da smo zatekli polupojedenu dekoraciju. Dešavalo se i da nam nestane escajg koji smo postavili na sto. Obično nestane šest ili 12 komada, jer neko vjerovatno želi da upotpuni svoju kolekciju. Na jednoj svadbi smo jurili konje jer su se razbježali zbog vatrometa. Upozorili smo vlasnika da se može desiti da se konji uplaše, a on nam je na to rekao: “To su srpski konji, oni su navikli na pucanje.” Međutim, ispostavilo se da se nisu navikli, pa su pobegli”,  kaže Ljiljana.

Dodaje da su se dešavale brojne nepredviđene okolnosti, a bilo je i onih na ivici incidenta.

“Jednom prilikom se desilo da je usred svadbe nestala struja, a neko se dosjetio pa uzeo gitaru i zasvirao u mraku. Gosti su sjeli na pod i zapjevali. Svi su bili srećni jer slave ljubav uprkos tome što je nestala struja. Na nekim svadbama su se dešavali i incidenti. Na jednoj su se gosti potukli našom dekoracijom. Izvrnuli su vaze i njima jedni druge udarali u glavu, pa je policija morala da interveniše”, objašnjava Ljiljana.

Ali i na internetu se mogu naći primjeri najzanimljivijih događaja sa svadbi u Srbiji.

Tako su na jednoj gosti, vjerovali ili ne, zaigrali na traktoru. Dovezli su ga u ogroman šator, a onda uz muziku zaigrali na njemu. Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku:

Izvor:24sedam