Mladić i djevojka snimljeni u povratku kući poslije slavlja, a ono što je on uradio treba da bude primjer svima (Video)

01.01.2024. - Zanimljivosti

Biti džentlmen i car, pogotovo kada je dama u nevolji, odraz je muškarca koji vodi računa o svojoj djevojci.

Responsive image

Upravo takvu jednu sliku Beograđani su imali prilike da vide nakon dočeka Nove godine.

Anonimni mladić i njegova djevojka postali su hit na društvenim mrežama nakon što se pojavio video snimak na kojem se vidi kako on hoda samo u čarapama, dok je mlada dama izula svoje čizme na štiklu i nastavila da ide u njegovim patikama.

Kako se vidi na snimku, devojka i mladić su se vjerovatno vraćali sa dočeka Nove godine, a kamera ih je snimila dok su išli preko Slavije.

Dok je djevojka išla konačno bez bolova u stopalima, džentlmen je išao ponosno pored nje.

U komentarima koji su nastupili, mladić je stekao veliki broj simpatija, ali bilo je i onih koji su naveli kako je ovim gestom sigurno upao u “frend zon”.

Uvrede na račun mladića

Upravo takvi komentari inspirisali su jednog od pratilaca stranice “Moj Beograd”, gdje je video i objavljen da iskritikuje sve one koji su vređali mladića.

“Nevjerovatno koliko ljudi od lepog gesta i od nečega što treba da nam vrati vjeru u ljude odu u to da on neće j***ti, otišao je u frend zonu i ostale gluposti. Muškarci ne budite pi**e već budite ovakvi pa makar i u frend zoni jer ako radite sve zbog p***e to govori o vama koliko ste jadni… A i frend zona je bolja nego muškarci koji su u stvari laki, a ne žene. Pozdrav frajeri “, napisao je on, piše Blic.

Izvor: Srpska info