Za sve vas koji planirate razne proslave i žurke tu smo da BESPLATNO dostavimo sve vrste pića

08.04.2024. - Vodič kroz grad

Skoro četvrt vijeka preduzeće “D-Krušik” bavi se veleprodajom i maloprodajom alkoholnih i bezalkoholnih pića, tako da većina Bijeljinaca, ali i onih koji žive u regionu, na sam pomen imena “D-Krušik” vrlo dobro znaju o kakvoj je djelatnosti i usluzi riječ.

 Odnedavno, preduzeće “D-Krušik” nalazi se na novoj lokaciji, u Industrijskoj zoni II, u hali broj 23.

 S obzirom na to da je riječ o porodičnom preduzeću, sestre Nevena i Dajana Jović podsjećaju da veleprodaja i maloprodaja alkoholnih i bezalkoholnih pića “D-Krušik” postoji od 1999. godine, te da je“D- Krušik” uspješno poslovao više od dvadeset godina.

Ekskluzivni zastupnik za “Djedovu rakiju”

“Alkoholnim i bezalkoholnim pićima do sada smo uspješno snabdijevali ugostiteljske objekte, restorane, kafiće, markete i druge diskonte pića i veleprodaje, benzinske pumpe, bukvalno, sva ona prodajna mjesta na kojima se mogu kupiti alkoholna i bezalkoholna pića. Imamo izuzetno veliki asortiman alkoholnih i bezalkoholnih pića u ponudi. Sada sve to nastavljamo, u punom kapacitetu, sa nove adrese u Industrijskoj zoni II, hala broj 23.

Mi smo već dvadesetak godina distributeri “Coca – Cola”, kompletnog programa “Vitinke”. U našem asortimanu imamo “Carlsberg” piva i alkoholna pića koja se ne mogu nabaviti na ovom tržištu. Istakla bih “Schumacher” ekskluzivna vina, “Caprise” italijanske i slovenačke šampanjce, ali i “Bottega”, najskuplje zlatne šampanjce u svim mogućim pakovanjima.

Ekskluzivni smo zastupnik za “Djedovu rakiju” iz Banjaluke na ovom području, koja je ocijenjena kao jedna od najkvalitetnijih voćnih rakija na našim prostorima.

Dobili smo ekskluzivno pravo za distribuciju vina iz “Pajić vinarije” koja su u velikoj ekspanziji, imaju kvalitet i izuzetno su tražena među konzumentima vina”, kažu sestre Jović, Nevena i Dajana, ističući da je preduzeće “D-Krušik”, osluškujući zahtjeve kupaca i trendove na tržištu, spremno zakoračilo u nove poslovne izazove.

 Nova usluga: Dostava na kućnu adresu

“Organizovali smo se tako da, po narudžbi, isporučujemo pića na adrese naših komintenata. Dostavu vršimo na širem području, sve do Zvornika, Vlasenice, Šekovića, Milića. Roba koja se danas naruči, sutradan se isporučuje. Pokrivamo i područje Brčkog, Gradačca, Orašja, Modriče i Šamca. Posebno ističemo dostavu pića na kućnu adresu, što ne važi samo za pravna, već i za fizička lica. U pitanju je naša originalna inovacija. Naši radnici dovoze narudžbine pića i istovaraju ih na kućni prag.

To je novina koju niko do sada nije na ovom području primijenio. Minimalna narudžba je u vrijednosti 50 KM, što je minimalan iznos koji i nama pomaže da pokrijemo distributivne troškove. Kreirali smo i novi sajt https://dkrusik.com/ preko koga će biti povezan web shop, direktno sa našim preduzećem. Svaki komintent, kao što naručuje dostavu hrane, tako će biti u prilici da naruči alkoholna i bezalkoholna pića iz “D-Krušika”. I to je novina u našem radu, jer insistiramo na jednostavnosti i praktičnosti. Trenutno zapošljavamo tridesetak radnika.

Nabavili smo sedamnaest novih dostavnih vozila koja su brendirana u skladu sa modernim dizajnom. Naš prodajno – izložbeni prostor je moderno opremljen i dizajniran. Pozivamo kupce da nas posjete i da se uvjere u sve ovo što smo naveli”, kažu sestre Jović.

Kontakt možete ostvariti uz pomoć telefona: 066/233 777; 055/415 815, email [email protected]  ili putem web sajta dkrusik.com.

Bijeljina.com