Grill Dragstes – Nešto novo u našem gradu (Foto)

23.12.2023. - Vodič kroz grad

Prvog decembra u Karađorđevoj ulici broj 7, u centru grada, na korak od Muzičke škole, otvoren je “Grill Dragstes”. Gril je na dohvat ruke svima koji žive ili svakodnevno prolaze kroz centar grada.

Ova kulinarska priča traje, kako kaže Svetlana Đurić, menadžer prodaje u “Dragstesu”, nešto duže, punih četrnaest godina. Naime, preduzeće “Dragstes” od 2009. godine bavi se ugostiteljstvom. U sklopu benzinske pumpe “Dragstes”, na magistralnom putu Bijeljina – Brčko, u Ljeljenči, nalazi se popularni restoran koji je poznat Bijeljincima, pogotovo mladima koji su česti gosti ovog restorana.

Tradicija u kulinarstvu duga četrnaest godina

 “Mi smo već prepoznatljivi u gradu po našem restoranu na benzinskoj pumpi “Dragstes”. Ko nije bio u našem restoranu, kao da ne živi u Bijeljini ili kao da nije prolazio kroz naš grad. Ovo je naš prvi gril u gradu i naša je želja i obaveza da ovaj grill bude prepoznatljiv po kvalitetu i raznovrsnoj ponudi jela.

Nudimo, za početak, petnaest jela sa roštilja, pileći file u lepini, pileće batake s karabatakom i pomfrit, roštiljske pileće kobasice, pileće bijele kobasice sa sirom, roštiljske kobasice, pljeskavice u lepini, s kajmakom i bez kajmaka.

Svi dolaze na burgere

U ponudi imamo pet vrsta sendviča, sa šunkom, pečenicom, kulenom, suvim vratom i tunom. Najmlađima, ali, ne samo njima, biće zanimljivi burgeri, a trenutno nudimo sedam vrsta burgera. Burgeri su posebno zanimljivi djeci i školarcima. Od glavnih jela tu je šiš ćevap, Dragstes king ćevapi, Dragstes ćevapi sedmica i petica, Dragstes ćevapi mali. Naravno, tu su i tortilje, plate, jela od ribe, obrok salate, dvanaest vrsta priloga i kroasani”, kaže Svetlana Đurić, menadžer prodaje u “Dragstesu”.

 Kafa gratis

Zanimljivost trenutne ponude “Grila Dragstes”je i to što gosti “Grila Dragstes” kafu dobijaju gratis, tako da ne treba propustiti šansu, da probate nešto u ovom gradskom grilu i da se uvjerite u kvalitet bogate ponude hrane koju “Grill Dragstes” nudi.

Bijeljina.com