Otvoren novi objekat “Z Marketa” u Račanskoj (Foto, Video)

25.04.2024. - Vodič kroz grad

Bijeljina je postala bogatija za još jedan prodajni centar! Novi objekat “Z Marketa” u Račanskoj ulici otvorio je svoja vrata kako bi ponudio širok asortiman proizvoda i unaprijedio iskustvo kupovine u ovom dijelu grada.

Smješten u srcu Bijeljine, ovaj moderni objekat nudi sve što vam je potrebno na jednom mjestu. Od svježih namirnica do kućnih potrepština, market u Račanskoj zadovoljava potrebe svih generacija i životnih stilova.

Za one koji žele više od obične kupovine

Na sam dan otvaranja veliki broj posjetilaca je uživao u bogatoj ponudi proizvoda, sjajnim popustima i iznenađenjima koja su pripremljena za ovaj poseban dan.

“Bijeljina kao naš 17 objekat je potvrda da smo na putu od dobrog do sjajnog, društveno odgovorna kompanija, radimo na nekoliko aktivnosti jedna od njih je i Društvrno odgovorno “Stop inflaciji”. Našim potrošačima i kupcima nudimo što povoljnije i atraktivnije artikle, što bolji asortiman i izbor pri kupovini, prije svega jednostavnost pri odabiru artikala. Naš cilj je stvoriti ugodno i praktično iskustvo za sve naše kupce“, istakao je generalni direktor komapanije “Zvorničanka” Ninoslav Rašković.

“Z Marketi” postaće omiljeno mjesto za sve one koji cijene kvalitetne proizvode, izuzetnu uslugu i prijatnu atmosferu prilikom kupovine. Već su se pozicionirali kao prva destinacija za sve potrebe domaćinstva, od svježeg voća i povrća do kvalitetnih mesnih proizvoda i proizvoda za svakodnevnu upotrebu.

Uz to, “Z Marketi” su aktivno uključeni u podršku lokalnim proizvođačima i inicijativama, čime dodatno doprinose lokalnoj zajednici i grade povjerenje kod svojih kupaca.

Bijeljina.com