Uvijek na usluzi poljoprivrednim proizvođačima

05.03.2024. - Vodič kroz grad

 

Kompanija „Agrimatco“ d.o.o, nakon što je u prošloj godini obilježila 20 godina uspješnog poslovanja, zakoračila je u treću deceniju poslovanja u BiH.

Sve ono što je neophodno modernim poljoprivrednicima danas, nalazi se u kompaniji “Agrimatco”: sjemena za ratarstvo i proizvodnju povrća, pesticidi, vještačka đubriva, oprema za navodnjavanje i poljoprivredna mehanizacija.

Ukratko, u pitanju je kompanija koja se bavi distribucijom agrohemije i ostalih sredstava korištenih u poljoprivredi. Filozofija ove kompanije je jednostavna, ističe generalni direktor Milan Vujanović, neposredan kontakt agronoma sa poljoprivrednim proizvođačima, upoznavanje sa problemima i iznalaženje efikasnih i optimalnih rješenja.

Zlatno pravilo našeg poslovanja

“Savjeti, uputstva, konsultacije, vodiči kroz proizvodni ciklus, direktna posjeta poljoprivrednim proizvođačima, sve to omogućava lakše i jednostavnije pronalaženje rješenja za konkretne probleme. Ovo je zlatno pravilo poslovanja kompanije “Agrimatco”.

Kompanija „Agrimatco“ d.o.o., da napomenemo i to, dio je internacionalne grupacije „Agrimatco Group“ koja je osnovana davne 1936. Važno je istaći i to da je „Agrimatco“ kompanija koja posluje u čak 62 zemlje svijeta. Kontinuitet dug više od 86 godina u poljoprivrednom biznisu i u prodaji repromaterijala za poljoprivrednu proizvodnju, garancija je kvaliteta i poslovne uspješnosti.

 Dvadeset godina na tržištu BiH i Republike Srpske

Kompanija „Agrimatco“ d.o.o. u Bosni i Hrecegovini počela je sa radom 2002. godine i tada je imala svega dvoje zaposlenih, dok danas, dvadeset godina kasnije, ima 20 zaposlenih radnika među kojima je svoje mjesto našlo čak 10 diplomiranih inženjera poljoprivrede i četvoro diplomiranih ekonomista. Plan je da se iz godine u godinu povećava broj zaposlenih.

Sarađujemo sa 32 svjetska proizvođača

Kompanija „Agrimatco“ trenutno sarađuje sa 32 velika svjetska dobavljača u oblasti veletrgovine pesticidima, granuliranim đubrivima, sjemenskim materijalom i u oblasti navodnjavanja.

 Naša vizija je jasna i nedvosmislena:

 „Unapređenje kvaliteta i povećanje kvantiteta poljoprivredne proizvodnje, uz korištenje i prenošenje naučnih dostignuća i novih tehnologija na lokalne poljoprivrednike”.

Nudimo specijalne „proširene servise“ naših agronoma.

Uvozimo i distriburamo najkvalitetnije proizvode od najrenomiranijih proizvođača,

Naša roba je zastupljena širom BiH kroz brojne poljoprivredne apoteke.

 Postavljamo veliki broj oglednih polja kod poljoprivrednih proizvođača.

Raspolažemo najnovijim tržišnim informacijama i analizama podataka iz ove oblasti. Dovoljno razloga da nas posjetite.

Naša adresa je „Agrimatco“ d.o.o.

Ljeljenča 51

76.300 Bijeljina

Republika Srpska

 Bosna i Hercegovina

[email protected]

https://www.agrimatco.ba/

Nešto novo iz Kompanije “Agrimatco”

Kompanija “Agrimatco” zastupnik je prodaje traktora renomiranog indijskog proizvođača “Farmtrac”.

U prodaji imamo najmanji model iz “Farmtrac compact” serije FT 26, koji je kombinacija kompaktnog stila sa višenamjenskom iskoristivošću. Ovaj traktor jedinstven je po dizajnu i manevrisanju, opremljen snažnim “Mitsubishi” motorima, fleksibilan i prilagodljiv za upotrebu na različitim radnim zadacima i lokacijama. Izuzetna bezbjednost i praktičnost, garancija je da će svaki planirani posao biti kvalitetno i na vrijeme obavljen. Farmtrac FT 26, kao predstavnik Farmtracove Compact serije, predstavlja spoj izvanrednih performansi, inovativnog dizajna i praktičnih karakteristika, što ga čini odličnim izborom za modernog poljoprivrednika.

Bijeljina.com