Tokom tučnjave na travnjaku treneru odgrizao prst

06.04.2023. - Sport

U zaostaloj utakmici 18. kola Treće Nogometne lige Istok u Hrvatskoj nogometaši Čepina ugostili su Graničar iz Županje. Sva tri boda otišla su u Županju (0:1), ali nakon svega rezultat je ostao u drugom planu.

 

Na kraju utakmice dogodile su se haotične situacije koje se ne viđaju često.

Naime, kako prenosi Sportal.hr, sama utakmica je protekla u korektnom ponašanju svih na terenu uz čvrstu i mušku igru, ali poslije su se dogodile užasne scene.

– Siouxi su žestoko navijali, imali svoj uobičajeni folklor s provociranjem gostujuće klupe, ništa izvan granica ponašanja koje se tolerira sve do same završnice kada su i oni reagirali neprimjereno kao i fizioterapeut gostiju Ivan Prnjak, tu se dogodilo i ubacivanje nekakve boce prema gostujućoj klupi ali se sve skupa brzo smirilo i činilo se da će ostati na tome, piše Sportalo.

Ipak, kako pišu hrvatski mediji, nakon sportskog pozdrava dvojice glavnih trenera brzo je nastala gužva na terenu. Fizioterapeut gostiju glumio je Luisa Suareza i počeo gristi po terenu. U naletu bijesa odgrizao je komad prsta domaćem treneru Josipu Milardoviću i tako sve šokirao.

Uz sve to gledatelji su mogli vidjeti pravo šaketanje, stezanje za vrat za vrat i sve što sadrži jedna ozbiljna tučnjava.

 

izvor:Avaz/FOTO:Sportal