Želimo nastaviti seriju dobrih rezultata

24.11.2023. - Sport

U Konjicu planiraju nastaviti seriju dobrih rezultata, poručili su iz fudbalskog kluba Borac uoči subotnje utakmice 15. kola M:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

fudbal

Lidere na tabeli BiH elite sutra od 13 sati očekuje gostovanje kod ekipe Igmana u Konjicu.

“Mi ćemo, kao i u svakoj utakmici u dosadašnjem dijelu sezone, ići na pobjedu. Svjesni smo da nas čeka težak i neugodan protivnik koji igra odlično na svom terenu, ali mi želimo da osvojimo nova tri boda. Dobro nam je došla i prvenstvena pauza da se malo odmorimo od serije napornih utakmica koja je iza nas, ali i da dodatno podignemo nivo forme za sam finiš jesenjeg dijela sezona“, kaže Alen Jurilj, fudbaler Borca.

U sam finiš jesenjeg dijela sezona ekipa Borca ulazi sa “pol pozicije“.

“Imamo četiri boda prednosti u odnosu na Zrinjski i želimo da sačuvamo tu prednost. Nadam se da tu prednost možemo i povećati ukoliko ostvarimo sve pobjede do zimske pauze“, kaže Jurilj.

Van stroja je Milan Mijatović dok su ostali igrači spremni za finiš jesenjeg dijela sezone. David Čavić kaže da u ekipi sve puca od dobre atmosfere i želje da se nastavi serija dobrih rezultata.

“Želimo da se u Banjaluku vratimo sa tri boda. Ipak, ne smijemo nimalo da podcijenimo ekipu Igmana. Pokazali su kvalitet pogotovo u tim svojim izdanjima na domaćem terenu. Stigao im je i trener koji je veoma temperamentan i koji traži da zalaganje bude na 300 odsto. Sa druge strane, svjesni smo i svojih kvaliteta i znamo šta nam je cilj u Konjicu“, rekao je Čavić.

Izvor: Nezavisne / Autor: Vedran Radenović