Borac dočekuje Slogu

11.04.2024. - Sport

Svaka naredna utakmica je poput finala, jasna je poruka koja stiže iz tabora Fudbalskog kluba Borac uoči novog premijerligaškog ispita.

U derbiju kluba iz Republike Srpske “crveno plavi“ sutra dočekuju ekipu dobojske Sloge (petak, 20.30 časova), a cilj je da se uz još jednu dobru partiju dođe do pobjede.

“U goste nam dolazi izuzetno organizovana ekipa koja se takođe bori za Evropu. Neće biti lako, ali poslije remija u Mostaru idemo na tri boda kao i do sada. Cilj je titula. Moramo da uđemo u utakmicu kao da je finale i da damo sve od sebe za pobjedu”, rekao je Marko Milošević, čuvar mreže ekipe Borca.

Trenažni proces i priprema za utakmicu protekli su onako kako je planirano, a stručni štab na raspolaganju ima sve igrače za duel sa Slogom.

“Moramo da uđemo maksimalno skoncentrisano od prve minute i da budemo na svom nivou. U suprotnom nas čeka težak posao. Sloga se ove sezone pokazala kao čvrst protivnik, pogotovo na svom terenu, ali mi smo fokusirani na sebe i na svoju igru. Igramo kod kuće i cilj je da zagospodarimo terenom od prvog minuta i da dođemo do važna tri boda, koja bi nas približila šampionskoj tituli”, poručio je u najavi utakmice Maks Juraj Ćelić.

Izvor: Nezavisne / Autor: Vedran Radenović / Foto: FK Borac