Stanković podnio neopozivu ostavku

26.08.2022. - Sport

Grom iz vedra neba u Ljutice Bogdana. Na dan kada je Crvena zvezda saznala protivnike u Ligi Evrope – ostala je bez trenera.

Kako je klub saopštio, Dejan Stanković je podnio neopozivu ostavku.

“Crvena zvezda je moja ogromna ljubav, neopisiva emocija. Sada poslije trećeg pokušaja da je uvedem u Ligu šampiona osjećam se potpuno prazno, jer najvećoj ljubavi nisam uspio da pružim ono što sam najviše želio. Ne mogu dalje, dao sam sve od sebe”, poručio je Stanković.

Sada već bivši trener crveno-belih dodatno je obrazložio zašto je napustio voljeni klub.

“Sada treba neko drugi da pokuša. Meni su ove tri godine najljepši dio fudbalskog života. Nešto što me je dodatno izgradilo, učinilo boljim i kvalitetnijim. Hvala igračima, upravi i navijačima koji su zaslužni za to. Uvijek sam osjećao njihovu podršku. Baš zato sam odluku da odem donio kao znak zahvalnosti i želje da Zvezdi uvijek bude najbolje. Hvala svima na divnom vremenu provedenom na Marakani. Vjerujem da su godine uspjeha tek pred klubom, a ja ostajem uvijek tu za moju Zvezdu, uvijek svim srcem, jer Zvezda je život, a ostalo su sitnice”, objasnio je svoju odluku Dejan Stanković.

Funkciju šefa stručnog štaba napušta kao osvajač duple krune i učesnik grupne faze Lige Evrope.

“Fudbalski klub Crvena zvezda se zahvaljuje Dejanu Stankoviću na dosadašnjem radu i svim rezultatima. Vrata Crvene zvezde će za Dejana Stankovića uvijek biti otvorena jer je on dio našeg kluba”, navodi se na klupskom sajtu.

Izvor:Nova/Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs