San je postao java – obnovljen košarkaški teren na ,,Radniku“

30.09.2023. - Sport

Nakon dugogodišnje ’’borbe’’ obnovljen je i stavljen u upotrebu za našu djecu i omladinu sportski i košarkaški teren u sklopu stadiona Radnik u Bijeljini.

“Dok smo odrastali, družili se, trenirali, provodili dane i godine na ovom terenu, sanjali smo da on izgleda ovako. Sada taj san postaje java, na zadovoljstvo svih onih koji vole igru pod obručevima u našem gradu, a na korist prije svega onih najmlađih”, izjavio je Aleksandar Đurđević predsjednik Skupštine Grada Bijeljina i predsjednik KS RS.

“Pošto sam od početka u toku aktivnosti oko renoviranja terena, moram iskorisiti priliku da se posebno zahvalim velikom sportskom entuzijasti, Neši Kneževiću, koji je najzaslužniji što je teren obnovljen. Naravno, velika zahvalnost ide i za kompaniju ,,Mocart“ koja je značajnim sredstvima finansirala obnovu terena i ljude iz KK ,,Radnik“ koji su u tome učestvovali”, kaže Đurđević.

“Neki koji su sve ovo kočili i opstruisali, prolongirali za godinu dana, će vjerovatno sjeći vrpce u narednim danima, ali nema veze. Bitno je da je teren tu i da će ga koristiti naša djeca, mladi, a bogami i oni malo stariji, zaključio je Đurđević.

Izvor: sportdesavanjaubijeljini.com