Postavljen novi semafor Bijeljini (Foto)

21.03.2024. - Sport

Gradski stadion dobio je novi LED semafor, koji bi u funkciji trebalo da bude već od narednog meča protiv Borca.

Radnik sigurnim korakom gazi ka povratku u Premijer ligu BiH. Bijeljinci su neporaženi već sedam mjeseci u m:tel Prvoj ligi Republike Srpske, napravili su solidnih šest bodova prednosti ispred najbližeg pratioca (Laktaši), te u ostatak sezone ulaze kao glavni favorit za šampionsku titulu.

Igrački kada polako ostvaruje zacrtane ciljeve, dok s druge strane rukovodstvo kluba čini sve što je u njihovoj moći da igračima i stručnom štabu obezbijedi optimalne uslove za rad.

Danas se prvoligaš iz Bijeljine pohvalio jednom novinom. Naime, na Gradskom stadionu u Bijeljini postavljen je novi semafor, koji bi u funkciji trebalo da bude već od subote, kada će Radnik ugostiti Borac iz Kozarske Dubice u okviru 21. kola.

“Danas je završeno instalacija modernog LED semafora na Gradskom stadionu u Bijeljini. Novi semafor je dimenzija 4×3 metra, i očekujemo da će biti u upotrebi već u narednoj domaćoj utakmici protiv FК Borac, a puni kapacitet očekujemo na utakmici protiv FК Leotar.

U zimskoj pauzi izvršena je rekonstrukcija glavnog i pomoćnog terena, rekonstrukcija podtribinskog prostora, urađene su nove svlačionice seniora (domaća, gostujuća, sudijska) i omladinskih selekcija (juniorska, kadetska i pionirska), osvježenje tribina i reflektora, te će sa novim LED semaforom naš stadion dobiti potpuno drugačiji, svježiji i moderniji identitet.

Ovo nije kraj rekonstrukciji kompleksa Gradskog stadiona u Bijeljini, jer nas u narednom periodu očekuje još dosta novina”,saopštili su iz Radnika.

Izvor: Mondo