Radnik rutinski sa Sutjeskom, u Bijeljini sve riješeno za manje od pola sata

12.11.2022. - Sport

Fudbaleri Radnika na otvaranju 17. kola m:tel Prve lige Republike Srpske golovima Nenada Srećkovića i Dejana Živkovića slavili su u duelu sa Sutjeskom iz Foče, te se učvrstili u gornjem dijelu tabele.

 

 

U duelu dvije ekipe iz samog vrha fudbala Srpske, domaćin je bio konkretniji i sa dva gola u prvih pola sata riješili sve dileme oko pobjednika.

Fočaci su prekinuli seriju od četiri meča bez poraza, dok su se Bijeljinci nakon kiksa protiv Laktaša vratili pobjedama pred domaćim navijačima. Bio je ovo sedmi trijumf Radnika na Gradskom stadionu ove sezone. Preostali mečevi 17. kola m:tel Prve lige RS na programu su predstojećeg vikenda.

Lider Krupa gostovaće u Banjaluci kod Željezničara, novogradska Sloboda favorit je u gostima protiv Podrinja, dok bi najlakši zadatak od ekipa iz vrha trebalo da ima Zvijezda 09, koja će ugostiti Alfa Modriču, jedinu ekipu koja još nije osvojila ni bod van svog stadiona.

Uspješnu seriju Laktaši će pokušati da nastave na neugodnom gostovanju Drini u Zvorniku, dok će Famos i Slavija igrati komšijski derbi.

M:TEL PRVA LIGA RS – 17. KOLO:

Radnik – Sutjeska 2:0 (2:0) /Srećković 18, Živković 27/ U subotu: Famos – Slavija (13.00) Ljubić – Tekstilac Drina – Laktaši Željezničar – Krupa Rudar Prijedor – Kozara Zvijezda 09 – Alfa Modriča Podrinje – Sloboda (NG) U nedjelju: Sloboda (MG) – Omarska

 

izvor:mondo/FOTO:FKRadnik