Poznato ko bi mogao da zamijeni Stanojevića

24.09.2024. - Sport

Aleksandar Stanojević je podnio ostavku na mjesto šefa struke u Partizanu, a moguće je da će ga zamjeniti bivši trener i golgeter crno-bijelih Savo Milošević.

Ironija je da bi se situacija mogla obrnuti kao prije četiri godine, kada je Stanojević nasljedio upravo Miloševića.

Sada, prema pisanjima “Mozzart sporta”, Milošević je prva želja uprave kluba, a dodatno podgrijavanje spekulacija donosi vijest da je Milošević viđen na stadionu u Humskoj 1.

Iako nije potvrđeno da li su održani konkretni razgovori sa čelnicima kluba, povratak Miloševića ne bi bio iznenađenje.

Ivica Iliev, novi-stari sportski direktor Partizana, već je ranije pokušavao da vrati Miloševića u klub, posebno kada je Stanojević 2022. godine završio svoj mandat. Milošević je tada inicijalno pristao, ali se ubrzo predomislio, što je izazvalo nezadovoljstvo među čelnicima kluba, posebno kod predsednika Milorada Vučelića. Zbog toga je Iliev podneo ostavku, a na klupu je tada postavljen Ilija Stolica.

Iliev se sada vratio, a sve oči su uprte u Miloševića, koji bi mogao da prihvati poziv u pomoć, uprkos teškoj situaciji u klubu.

Iako Partizan zaostaje u borbi za prvenstvo, potencijalni povratak Miloševića donosi nadu u osvajanju Kupa Srbije, što je trofej koji je osvojio i tokom svog prethodnog mandata u 2019. godini.

Izvor: B92