Poznate cijene paketa ulaznica za Zvezdu u Ligi šampiona

11.09.2023. - Sport

Prodaja paketa ulaznica za utakmice Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona počinje u utorak 12. septembra na internetu.

Ko ih obezbijedi onlajn putem, imaće popust od 500 dinara i za te kupce cijene su: Sjever i Jug 8.500, Istok 19.000 i Zapad 22.000.

Na blagajnama prodaja paketa ulaznica počinje 16. septembra i cijene su: Sjever i Jug 9.000, Istok 19.500 i Zapad 22.500. Mesta u loži „Siniša Mihajlović“ na zapadu i u VIP sektorima nisu dostupna u ovoj prodaji.

Da u Crvenoj zvezdi ne sumnjaju u rasprodaju stadiona kroz sezonske ulaznice i pakete, govori i obaviještenje da prodaje pojedinačnih karata za utakmice neće biti.

-Crvena zvezda se zahvaljuje navijačima na rekordnoj prodaji Premijum sezonskih karata i članarina ove sezone, poziva zvezdaše da što prije obezbijede svoje mjesto, jer je broj paketa puštenih u prodaju limitiran. Napominjemo da pojedinačne ulaznice za utakmice Lige šampiona neće biti u prodaji – stoji u obavještenju Crvene zvezde.

Prodaja Premijum sezonskih ulaznica i dalje je aktuelna, uključuje sve mečeve kluba u Ligi šampiona, prvenstvu Srbije i kup takmičenju, navodi Sport klub.

Izvor: Srpska info