Borac napada četvrtfinale Kupa BiH

09.02.2024. - Sport

Konačno je kucnuo čas povratka takmičarskim obavezama. Na otvaranju fudbalskog proljeća fudbaleri Borca dočekuju ekipu Zvijezde 09 u osmini finala Kupa BiH.

fudbal

Susret se igra u nedjelju od 18.30 časova na Gradskom stadionu u Banjaluci.

„Atmosfera u ekipi je odlična i tokom priprema smo veoma dobro izgledali. Smatram da smo nadogradili našu igru u odosu na jesenas. Imali smo i veliki broj kontrolnih utakmica i to će nam značiti u narednom periodu. Ekipa Zvijezde 09 je u dosadašnjem dijelu sezone pokazala kvalitet, pokazali su da znaju da budu nezgodni, tako da moramo biti fokusirani i skoncentrisani od prve do zadnje minute“, poručio je kapiten Borca, Srđan Grahovac.

S početkom fudbalskog proljeća van stroja je jedino David Čavić, a svi ostali igrači su spremni za prvi takmičarski ispit. Vinko Marinović, šef stručnog štaba ekipe ne krije da je zadovoljan urađenim tokom pripremnog perioda, te poručuje da je cilj jasan-nastaviti sa dobrim rezultatima.

„Sa puno optimizma dočekujemo proljećni dio sezone. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i izboriti plasman u narednu rundu takmičenja. Neće to biti lako. Zvijezda 09 je pokazala da ima kvalitet, ali mi želimo da nastavimo niz koji smo imali tokom jeseni“, poručuje Marinović.

Izvor: Nezavisne / Autor: Vedran Radenović Foto: FK Borac