Đoković saznao kad igra na Rolan Garosu!

29.05.2024. - Sport

Kiša je u srijedu napravila haos na Rolan Garosu, očekuje se loše i kišovito vrijeme i u četvrtak, ali su organizatori saopštili raspored mečeva koji će se igrati dan kasnije i na spisku se nalazi četvoro srpskih tenisera, dvojica su sigurni, ostali zavise od kiše.

Na stadionu “Filip Šatrije” Novak Đoković igraće treći meč protiv Roberta Karbaljesa Baene (Španija). Prije toga na programu su dva singla u ženskoj konkurenciji, što znači da Nole neće početi prije 15 časova, tamo program počinje u 12 sati.

Na stadionu “Suzan Lenglen” Miomir Kecmanović igraće prvi meč, rival će mu biti Rus Danil Medvedev i oni izlaze na teren prvi od 11 sati. Poslije njih igraće se još tri meča.

Na otvorenim terenima zakazani su Dušan Lajović i Olga Danilović. Srpkinja igra protiv Danijel Kolins (Amerika) na terenu broj 10 i njem meč je drugi na tom terenu, prije njih igraju Dajana Jastremska (Ukrajina) i Jafan Vang (Kina). Srpski teniser je na terenu 13 protiv Tejlora Frica, tamo mečevi kreću u 11 sati, što znači da on sigurno neće prije 14 sati na teren.

Izvor: Mondo / Autor: Nemanja Stanojčić / Foto: Tanjug