Jokić dobio najdraži poljubac u životu!

29.12.2023. - Sport

Nikola Jokić i Ognjena oduševili navijače Denvera na društvenim mrežama.

Responsive image

Zvaničan profil Denver Nagetsa podelio je na društvenim mrežama snimak iz hale, na kojem se vidi kako Ognjena trči u zagrljaj Nikoli Jokiću. Nakon što se sastanu NBA šampion podigne ćerku, kratko popričaju, razmijene po jedan poljubac i pozdrave se jer tata ima obaveze na terenu. Pogledajte kako je to izgledalo:

Inače, Ognjena je do sada već nekoliko puta bila glavna zvijezda u NBA! Jednom je privukla poglede oca Nikole dok ga je čekala nakon meča, a najveći hit bio je kada se igrala sa peharima koje je tata osvojio prethodne sezone. Ćerka najboljeg košarkaša svih vremena rođena je krajem septembra 2021. godine i promijenila je život Nikoli i Nataliji – tata je isticao da je mama MVP kada se radi o čuvanju bebe, dok su njegove partije na terenu još bolji od kako ima novog navijača!

Nikola i Natalija su u ljubavi već godinama, a kada je ona igrala odbojku na koledžu u SAD bili su u vezi na daljinu. Kasnije se Natalija preselila u SAD da bi živjela sa Nikolom, a javnost je tek kasnije saznala detalje njene teške životne priče – u majčinom naručju napustila je Hrvatsku tokom “Oluje”.

Izvor: Mondo