Novakov šou u Španiji: “Čekaj, kako si to rekao?!” (Video) | Bijeljina.com

Novakov šou u Španiji: “Čekaj, kako si to rekao?!” (Video)

14.09.2023.

Hit scena na konferenciji Novaka Đokovića u Valensiji, pred takmičenje u Dejvis kupu.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković ovih dana nema odmora – osvojio je US open, doputovao u Beograd na doček, a zatim se odmah zaputio u Valensiju gdje je sa ostatkom Dejvis kup tima u velikoj borbi za nokaut fazu prestižnog takmičenja. Novak je zbog drugih obaveza propustio pobjedu protiv Južne Koreje, ali će sasvim sigurno igrati protiv Španaca. Čim je stigao u Valensiju upriličena je i konferencija za medije, a srpski teniser napravio je šou!

U jednom trenutku nije mogao da pronađe prave riječi na španskom, pa je morao da se konsultuje sa lokalnim novinarima. “Kako se kaže ‘nedostaje’ na španskom?“, upitao je Novak, a zatim iznenadio predstavnike medija. Kada je dobio odgovor, najbolji srpski sportista je napravio kratku pauzu, uzeo mobilni telefon i zapisao, da bi u budućnosti znao kako treba da se izrazi!

Iako je jasno da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena, ovakvim postupcima pokazuje i svoju stranu koja nema direktne veze sa tenisom. Dok neki drugi teniseri imaju problema da savladaju čak i engleski, Đoković se trudi da sa svima priča na jezicima koji su im najbliži! Pogledajte scenu sa konferencije:

Za Novaka Đokovića se već godinama zna da je poliglota, pa se na različitim krajevima svijeta publici obraća na jezicima koji su im poznati. Pored maternjeg, najbolji srpski sportista tečno govori još engleski, italijanski i španski, a solidno se snalazi na francuskom, portugalskom, ruskom, japanskom, kineskom i arapskom.

Izvor: Mondo