“Beskrajno sam zahvalan ženi koja je stub naše kuće i najbolja majka za našu djecu” (Video, Foto)

14.12.2023. - Sport

Novak Đoković je poslao svojim navijačima završnu poruku za 2023.

Responsive image

Najbolji teniser svijeta, koji se nalazi u Marbelji na pripremama za početak nove sezone, zahvalio se svima poslije sjajne godine u kojoj je osvojio tri grend slem titule.

FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA
FOTO: ALESSANDRO DI MARCO/EPA

Novak se prije svega zahvalio supruzi Jeleni, ali i članovima tima koji dijele zasluge za sjajne rezultate.

“Bila je ovo nezaboravna sezona koju ćemo zauvijek pamtiti. Beskrajno sam zahvalan mojoj ženi koja je stub naše kuće i koja je najbolja majka za našu djecu koju sam mogao da poželim. Njena podrška i ljubav kao i ljubav porodice mi je dala veliku snagu i stabilnost za ostvarivanje istorijske sezone. Zahvalan sam i svom timu na posvećenosti i zalaganju. Čestitam im jer je ovo isto toliko njihov uspjeh koliko i moj. Još jedna fenomenalna sezona koja nam je dala pregršt fenomenalnih trenutaka koji su izazvali ogromnu jezu i radost. Jedan od takvih trenutaka za mene je bio doček ispred Skupštine sa našim šampionima basketašima i košarkašima. Putovanje se nastavlja u 2024 godini. Radujem se novim izazovima. Samo naprijed i Idemooo”, poručio je Đoković.

On će 26. i 27. decembra igrati na egzibiciji u Rijadu u Saudijskoj Arabiji protiv velikog rivala, Karlosa Alkarasa.

Novak će početkom 2024. igrati na Junajted kupu, da bi potom od 15. do 28. januara branio trofej na Australijan openu, prenosi B92.

Izvor: Srpska info