Poznato kada Novak Đoković igra na Australijan openu

12.01.2024. - Sport

Zna se kad Novak Đoković izlazi na teren, navijači u Srbiji biće oduševljeni.

Responsive image

Novak Đoković i Dino Prižmić igraće prvi meč večernjeg programa na najvećem stadionu kompleksa u Melburnu, a to su izuzetno dobre vijesti za navijače u Srbiji. Da je Novak Đoković stavljen u dnevnu “smjenu” na početku turnira, morali bismo da navijamo budilnike i u toku noći se budimo kako bismo pratili pohod na 11. titulu Australijan opena.

Ovako će biti bolje – dovoljno vremena za spavanje, zatim malo tenisa prepodne, pa slobodno vrijeme u kojem ćemo moći da analiziramo kakva je situacija sa zglobom na koji se žalio, da li je forhend slušao najboljeg tenisera svih vremena i koliko još grend slemova će osvojiti kako bi čitavom svijetu pokazao da takav nikad ranije nije igrao tenis.

Podsjećamo, Dino Prižmić je u Australiju stigao kao 178. teniser planete i kroz kvalifikacije se izborio za mjesto na turniru. Svojevremeno jedan od najboljih juniora svijeta i aktuelni šampion juniorskog Rolan Garosa prvi put će igrati u glavnom žrijebu grend slema za seniore, a sreća ga nimalo nije pogledala – dobio je najteži mogući zadatak. Igraće protiv uzora, tenisera koji mu je mnogo pomogao na početku karijere.

Izvor: Mondo